Clima din zona Parisului este similară cu majoritatea țărilor europene.Pantalonii scurți și tricourile de vară sunt de obicei îmbrăcămintea potrivită, în timp ce iarna nu trebuie uitate eșarfele și pălăriile. Cu toate acestea, pot exista întotdeauna situații meteorologice neobișnuite. In general luna iulie oferă o temperatura medie de 25 ° C pentru regiunea Parisului, insa pot exista zile în care temperatura sa atingă temperaturi de 35 ° C și mai mult.

  In Franta ,sau mai bine zis in regiunea Parisului se creeaza haos iarna,atunci cand din cer cad cativa fulgi de zapada.Acesta situatie se datorează parțial faptului că in Franta nu există nicio obligație de utilizare a anvelopelor de iarnă, ceea ce înseamnă că pe soselele din regiune vor exista tot felul de incidente.Probabil vă puteți imagina ce se întâmplă când cade brusc 5-10cm de zăpadă.După câteva zile, situația se calmează de obicei. Dacă vă aflați la Disneyland Paris cu o astfel de ocazie sau ați planificat o vacanta in aceasta perioada, fiți pregătiți pentru întârzieri.

Pentru a putea evalua cat mai bine situația ,vă recomandăm să căutați o prognoză a unui serviciu meteo cu una sau două zile înainte de călătorie.

Verifica aici

Solicita oferta