UPENDO ZANZIBAR

100% distracție GARANTATA! Petreceți vacanta cu familia în Zanzibar prin BreezeVoyage
Zanzibar, Tanzania
Upendo Beach se află pe o plajă retrasă cu nisip alb, în Peninsula Michamvi, şi oferă o piscină infinită, un bar pe plajă și un restaurant care are vedere la stânca Zanzibar şi serveşte fructe de mare proaspete şi preparate din bucătăria locală și internațională.

Localizare

Upendo Beach este situat la doar 100 de metri de satul Pingwe și la 13 km de satul Paje. Aeroportul Zanzibar este la 60 km.


Facilitati Hotel

Upendo Beach se află pe o plajă retrasă cu nisip alb, în Peninsula Michamvi, şi oferă o piscină infinită, un bar pe plajă și un restaurant care are vedere la stânca Zanzibar şi serveşte fructe de mare proaspete şi preparate din bucătăria locală și internațională. Oaspeții se pot relaxa pe șezlongurile de pe plajă sau la piscină. Restaurantul oferă un meniu à la carte, cu preparate din bucătăria modernă, iar duminica găzduiește un brunch, cu muzică.


Facilitati Camere

Vilele spațioase au mobilier tipic arhipelagului Zanzibar, o piscină privată și o terasă cu vedere la mare.

vezi mai multe

transfer aeroport - hotel - aeroport; Avion OTOPENI - ZANZIBAR 2022 - 2023 Bucuresti - Zanzibar Island; Taxele de aeroport; Avion ZANZIBAR - OTOPENI 2022 - 2023 Zanzibar Island - Bucuresti; Package commission; Rounding

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare

Solicita oferta