Turmhotel Victoria

­čôóRezerva vacanta prin BreezeVoyage.Ti-am pregatit cele mai bune oferte de vacanta pentru hotel Turmhotel Victoria !Profita acum si rezerva o vacanta in Davos
Davos, Elveţia
Skipass inclus!
Davos - O adevărată metropolă a diversităţii!

Davos este considerat cea mai ├«nalt─â sta┼úiune de vacan┼ú─â, balnear─â ┼či de congrese din Europa, un adev─ârat sat global ┼či metropol─â alpin─â a diversit─â┼úii. Ora┼čul elve┼úian mic, dar celebru ├«n este situat ├«n cantonul Graub├╝nden - cantonul Grisunulor - la 1560 m altitudine. Ora┼čul are multe fe┼úe: natur─â idilic─â ┼či mult─â tradi┼úie ┼či totu┼či cosmopolit ┼či un domeniu schiabil grandios, renumit pentru posibilit─â┼úile de free-ride. Lacul Davos, telecabine p├ón─â la 2844 m altitudine, un modern centru de sport - toate acestea fac din Davos o sta┼úiune ├«ndr─âgit─â pentru sporturile de iarn─â. De asemenea o varietate de evenimente sportive atrage mul┼úi vizitatori ├«n fiecare an. A fost ┼či este de exemplu locul de desf─â┼čurare a Cupei mondiale FIS de Cross Country, competi┼úiei Interna┼úionale de Hochei Spengler Cup, Oferta larg─â pentru familii, apr├Ęs-ski, minunate oportunit─â┼úi de agrement ┼či oferta culinar─â completeaz─â ideal concediul dvs. de iarn─â. Cu cardul de oaspe┼úi Davos Klosters beneficia┼úi de numeroase avantaje cum ar fi reducere la intr─âri la centre wellness sau la diverse restaurante.

De pe p├órtie direct la distrac┼úie: deja ├«n domeniul schisbil v─â stau la dispozi┼úie multe terase ┼či baruri precum ┼či o mare selec┼úie de discoteci, cluburi de noapte, baruri, pub-uri ofer─â baza ideal─â pentru o sear─â petrecut─â pe cinste. ├Än timpul zilei ┼či ├«n afara p├órtiilor exista o mul┼úime de posibilit─â┼úi de a trece timpul: de exemplu piscina "Eau-l├á-l├á", cu zon─â de spa, sal─â de sport die F├Ąrbi cu terenuri de tenis ┼či squash ┼či un perete de c─â┼ú─âr─âri, 156 km de trasee montane de iarn─â, derdelu┼čuri, zboruri cu parapanta, echita┼úie de interior, plimb─âri cu sania trasa de cai ┼či mult, mult mai mult! Exist─â, de asemenea un complex cinematografic, diverse muzee (Muzeul Sporturilor de Iarna!) ┼či o varietate de restaurante care servesc specialit─â┼úi locale ┼či interna┼úionale, precum ┼či o promenad─â-strad─â comercial─â minunat─â.

Skipass-ul "Davos Klosters Montains" v─â permite accesul la ├«n jur de 275 de km de p├órtii (inclusiv schi de tur─â) de schi din cele 5 domenii schiabile Madrisa, Parsenn, Jacob, Rinerhorn ┼či Pischa (mai pu┼úin Schatzalp). La altitudini ├«ntre 810 ┼či 2844 de metri p├órtii cu diverse grade de dificultate ┼či 47 instala┼úii pe cablu. ├Än plus exist─â o siguran┼ú─â foarte mare de existen┼ú─â a z─âpezii, datorit─â c─âreia v─â pute┼úi distra pe pl─âci bine p├ón─â ├«n aprilie! O cabin─â confortabil─â care poate transporta p├ón─â la 100 de persoane, v─â duce repede de la Davos la domeniul schiabil Jakobshorn. O experien┼ú─â deosebit─â este cobor├órea de 12 km de la Weissfluhgipfel K├╝blis, cu 2034 m diferen┼ú─â de altitudine. ├Än plus exist─â numeroase zone excelente pentru freeride, p├órtii cu nocturn─â iar pentru exper┼úi p├órtii "delicioase" negre. ┼×i pentru snowboard este aceast─â zon─â un rai: concursuri na┼úionale ┼či interna┼úionale sunt organizate ├«n mod regulat ├«n Park-urile din zon─â. O recomandare speciale merit─â Jakobshorn - de mult─â vreme o Mecca a snowboarderilor - cu super-pipe-ul din Bolgen. Dar ┼či ├«n alte domenii g─âsi┼úi de exemplu kicker, rails ┼či o boarder-cross cu kicker - nu ve┼úi duce lips─â de nimic aici! Zona Pischa are aproape exclusiv zone freeride ┼či este una din cele mai mari din Elve┼úia. P├órtiile simple ┼či zonele pentru ├«ncep─âtori de la Rinerhorn sunt foarte potrivite familii, la fel ┼či p├órtiile largi de la Jakobshorn. La Bolgen, la poalele Jakobshorn cei mici pot lua lec┼úii de schi la ┼čcoala cu parcurs Disney, ├«n timp ce p─ârinin┼úii de bucur─â de soare ├«n ┼čezlonguri. ┼×i Madrisa Land este o atrac┼úie deosebit─â pentru familiile cu copii. ├Än domeniul schiabil v─â a┼čteapt─â ├«n jur de 20 hot-spots cu Wi-Fi gratuite, la restaurantele de munte ┼či alte localuri gastronomice. Cei care se trezesc devreme au ├«n domeniul schiabil Parsenn posibilitatea de a l─âsa primii urme pe z─âpada p├órtiilor proasp─ât preparate, chiar ├«naintea intr─ârii ├«n func┼úiune a instala┼úiilor pe cablu ┼či s─â se bucure astfel de r─âs─âritul soarelui, pentru un ├«nceput perfect al unei zile perfecte de schi!

Un paradis versatil pentru schi fond ├«i a╚Öteapt─â pe sportivii nordici ├«n Davos. Ave╚Ťi la dispozi╚Ťie un total de 76 km de trasee clasice de schi fond din care pute╚Ťi alege. Exist─â, de asemenea, 56 km de p├«rtii de patinaj. Centrul modern de schi fond din Davos ofer─â vestiare accesibile publicului, sal─â de epilare, gastronomie ╚Öi locuri de parcare. Aproximativ 18,5 km de trasee sunt marcate suplimentar ca trasee speciale pentru c├óini, astfel ├«nc├ót v─â pute╚Ťi lua prietenii patrupezi cu dumneavoastr─â. Un vis pentru schiorii cu experien┼ú─â, sunt cei 24 km de la Davos prin M├╝hle p├ón─â la Sertig. Circuitul la altitudine c─âtre Novai ┼či Garfiun trebuie ├«ncercat doar de cei ├«n foarte bun─â form─â.

vezi mai multe

Oferta vacanta Turmhotel Victoria Davos cu zbor din DE ORIUNDE

Solicita oferta