Hotel Tauernhaus Wisenegg

­čôóRezerva vacanta prin BreezeVoyage.Ti-am pregatit cele mai bune oferte de vacanta pentru hotel Hotel Tauernhaus Wisenegg !Profita acum si rezerva o vacanta in Obertauern
Obertauern, Austria
Skipass inclus!
Obertauern ÔÇô Un pas de la cas─â pe p├órtie!

Fermec─âtoarea sta┼úiune Obertauern este situat─â ├«n Radst├Ądter Tauern, ├«n sud-estul landului federal Salzburg, la o altitudine de cca. 1664 m. Primele p├órtii au fost inaugurate deja ├«n 1967 iar ├«n 1985 a intrat ├«n func┼úiune ┼či prima instala┼úie de ├«nz─âpezire artificial─â. Obertauern este o a┼čezare de hoteluri moderne, c─âreia nu-i lipse┼čte totu┼či ambientul primitor austriac ┼či permite tuturor turi┼čtilor s─â lase ma┼čina parcat─â ┼či s─â ajung─â la p├órtii pe jos. Oferta de sporturi de iarn─â, cu 100 m de p├órtii bine b─âtute, este completat─â de oferta de petrecere pe m─âsur─â, de la refugii de Apr├Ęs-Ski p├ón─â la discoteci. Complexele hoteliere ┼či posibilit─â┼úile generoase de SPA garanteaz─â ┼či relaxarea necesar─â.

Obertauern este un autentic paradis de Apr├Ęs-Ski, oferta de sporturi de iarn─â fiin completat─â cu numeroase modalit─â┼úi de petrecere a timpului liber. ├Än jur de 25 de refugii montane v─â a┼čteapt─â ├«n domeniul schiabil cu ambient animat la o pauz─â. Odat─â aici nu pierde┼úi ocazia de a ├«ncerca specialitatea local─â "Gamsmilch" din lapte, cacao ┼či un ┼čnaps dulce. Apr├Ęs-Ski legendar promit deja pe munte refugiul Edelwei├čh├╝tte ┼či mai t├órziu seara L├╝rzer Alm ┼či Latsch'n Alm. Dac─â vre┼úi ceva mai modern, o alegere bun─â este "Peakini Klubhaus" sau "MonkeyÔÇÖs Heaven". ├Än Obertauern au loc ├«n plus des ┼či diverse concerte, cu nume bine cunoscute ├«n Austria sau Germania. Dac─â pe de a┼čt─â parte nu v-a ajuns mi┼čcarea, la Centrul de Agrement Gnadenalm pute┼úi continua sportiv: aici v─â a┼čteapt─â zilnic un derdelu┼č de 1,5 km lungime, un patinoar natural ┼či posibilitatea de a face o plimbare cu sania tras─â de cai sau o drume┼úie cu rachetele de z─âpad─â, modalit─â┼úi ├«n vog─â sunt snow-biken sau snow-kiten. La Centrul Sportiv Obertauern oferta acoper─â de la fotbal ┼či tenis, trec├ónd prin biliard, p├ón─â la aparate de fitness.

Cu skipass-ul "Obertauern" v─â st─â la dispozi┼úie unul din cele mai sigure domenii din Alpi, ├«n ceea ce prive┼čte z─âpada, cu 100 de km de p├órtii extrem de varia┼úi ┼či 26 de instala┼úii moderne pe cablu. Telescaunul de vitez─â al instala┼úiei Schaidbergbahn ofer─â din 2014 loc pentru 6 persoane, ┼či asta cu scaune ├«nc─âlzite! Instala┼úiile sunt a┼čezate ├«n jurul sta┼úiunii ┼či alc─âtuiesc cele dou─â ture "Rote Tauernrunde" (ro┼čie) ┼či "Gr├╝ne Tauernrunde" (verde). Dantorit─â acestui rafinat circ de schi ajunge┼úi ├«n pu┼úine minute de oriunde pe p├órtii. Chiar de la cazare ajunge┼či la cele albastre ┼či verzi ┼či v─â pute┼úi ├«ntoarce comod pe pl─âci la punctul de pornire. Pentru ├«ncep─âtori sunt deosebit de potrivite pantele Schaidbergbahn ┼či Plattenkarbahn. Adev─âra┼úii exper┼úi se ├«ncumet─â ┼či pe renumita Gamsleitenspitze. Aceast─â p├órtie "negru-intens" se num─âr─â printre cele mai abrupte piste mogul din Europa. Freeriderii se pot desf─âta Obertauern, la fel de bine ┼či freestylerii. Funpark-ul mai jos de Kehrkopf - Snowpark "The Spot" - este un vis! ┼×i piticii vor g─âsi ├«n Obertauern condi┼úii foarte bune. Fie la una din numeroasele ┼čcoli de schi ┼či snowboard , la gr─âdini┼úele de schi sau profit├ónd de serviciile de supraveghere - cei mici sunt mereu bineveni┼úi. Una din atrac┼úiile principale o constituie trenul de schi fantom─â de la Schaidberg, un tunel de lemn de 30 m cu fe┼úe luminate ┼či instala┼úie de sunet. La Snowpark-ul Bibo B├Ąr, dedicat familiilor, ├«ncep─âtorii ┼či copii sunt a┼čtepta┼úi cu 3 p├órtii amenajate special. Ca un serviciu extra, exist─â ├«n domeniul schiabil diverse puncte cu Wi-Fi gratuit ┼či aplica┼úia gratuit─â "iObertauern" cu multe informa┼úii, direct ├«n telefon.

├Än Obertauern v─â stau la dispozi┼úie 32 km de p├órtii de schi fond c├ót se poate de bine preg─âtite. O delicates─â este minunata p├órtie la altitudine "Gnadenalmloipe", care se ├«ntinde pe ├«n jur de 20 km cu cele mai diferite grade de dificultate prin domeniul schiabil - la altitudini de p├ón─â la 1 350 m. Dac─â diferitele p├órtii clasice ┼či pentru skating nu v─â ajung, de ce nu ├«ncerca┼úi o dat─â ┼či standul de tir pentru biatlon de la Gnadenalm? O recomandare merit─â ┼či p├órtia de 6 km Hundsfeld - este vorba de o p├órtie ├«nsorit─â, care duce ├«n mare parte prin rezerva┼úia teritoriului de turb─ârie Hundsfeldmoor. O ofert─â special─â pentru iubitorii schiului fond este p├órtie de cup─â mondial─â de la poalele sta┼úiei de vale de la telescaunul Gamsleiten. Aceast─â por┼úiune de 6 km are ├«n general dificultate medie.

vezi mai multe

Oferta vacanta Hotel Tauernhaus Wisenegg Obertauern cu zbor din DE ORIUNDE

Solicita oferta