Sunrise

馃摙Rezerva vacanta prin BreezeVoyage.Ti-am pregatit cele mai bune oferte de vacanta pentru hotel Sunrise !Profita acum si rezerva o vacanta in Golden Sands
Golden Sands, Albena
袙袗袪袧袗, 袣袣 袟袥. 袩携小歇笑袠 小袨肖袠携, 校袥.小校袥孝袗袧 孝袝袩袝 6, 袝孝.1

Situat膬 卯n Golden Sands, la o distan葲膬 de 400 m de plaja Golden Sands, aceast膬 proprietate de 4 stele dispune de piscin膬 interioar膬, piscin膬 卯n aer liber, cu 葯ezlonguri 葯i umbrele de soare, precum 葯i de un centru spa/wellness care asigur膬 servicii pentru un sejur extrem de relaxant. Facilit膬葲ile de la Primasol Sunrise includ sal膬 de fitness 葯i teren de tenis. Pentru petrecerea timpului liber oaspe葲ii au la dispozi葲ie activit膬葲i de agrement pe timpul zilei 葯i programe de divertisment seara. Proprietatea are, de asemenea, servicii de recep葲ie cu program non - stop 葯i 卯nchirieri auto. Se ofer膬 acces gratuit la internet Wi-fi 卯n spa葲iile publice.

脦n camere exist膬 baie cu cad膬 sau du葯 prev膬zut膬 cu foehn. Camerele luminoase de la Primasol Sunrise sunt dotate cu aer condi葲ionat, Tv 葯i seif. Oaspe葲ii au acces gratuit la serviciul Wi-fi 卯n camere. Cur膬葲enia in camer膬 se face zilnic. Proprietatea ofer膬 camere pentru familie cu o suprafa葲膬 mai mare 葯i un num膬r mai mare de paturi fa葲膬 de cele standard. Se pot rezerva de asemenea camere pentru nefum膬tori.

La Primasol Sunrise oaspe葲ii au la dispozi葲ie un restaurant care serve葯te m芒ncare 卯n stil bufet 葯i 脿 la carte. Buc膬t膬ria local膬 de la Primasol Sunrise propune preparate delicioase care satisfac gusturi diverse. Masa poate fi servit膬 at芒t 卯n interior, c卯t si 卯n aer liber, pe teras膬, 卯n func葲ie de vreme. Oaspe牛ii pot avea diverse b膬uturi r膬coritoare sau alcoolice la bar. Pentru cei cu anumite nevoi de nutri葲ie, Primasol Sunrise ofer膬 meniuri pentru diete speciale.

Din facilit膬葲ile oferite de proprietate nu lipse葯te centrul de wellnes 葯i spa, unde oaspe葲ii se pot relaxa la masaj sau la saun膬. Primasol Sunrise are 卯n dotare cad膬 cu hidromasaj. 脦n cadrul proprietat膬葲ii exist膬 piscin膬 interioar膬 pentru lunile mai reci sau pentru zile toride, precum 葯i piscin膬 exterioar膬 unde oaspe葲ii se pot relaxa 葯i bronza 卯n voie. Piscina exterioar膬 este prev膬zut膬 cu 葯ezlonguri confortabile, prosoape 葯i umbrele de soare.

Oaspe葲ii au la dispozi葲ie numeroase activit膬葲i, at芒t ziua c芒t 葯i seara. 脦n timpul zilei, la Primasol Sunrise amatorii de divertisment pot juca darts, biliard sau tenis de mas膬. O alt膬 variant膬 de petrecere a timpului liber la proprietate este camera de jocuri electronice. Pentru cei dornici de socializare, echipa de animatori preg膬te葯te zilnic momente de distrac葲ie 卯n grup sau concursuri cu premii. Seara, Primasol Sunrise organizeaz膬 spectacole cu muzic膬 live 葯i alte show-uri atr膬g膬toare. 脦n anumite seri exist膬 cine tematice.

Activit膬葲ile sportive sunt o alt膬 op葲iune de petrecere a timpului liber. O sal膬 de fitness cu echipamente necesare pentru o gam膬 variat膬 de exerci葲ii fizice este la dispozi葲ia celor interesa葲i.

脦n gr膬dina de la Primasol Sunrise exist膬 un loc de joac膬 pentru copii special amenajat. Pentru orele toride cei mici pot opta pentru clubul amenajat la interior, unde exist膬 jocuri 葯i programe de anima葲ie. Copiii au la dispozi葲ie canale TV, c膬r葲i, dvd-uri, jocuri 葯i puzzle-uri. Pentru cei mai mici Primasol Sunrise ofer膬 servicii de babysitting.

Facilit膬葲ile de la proprietate mai cuprind 葯i un lift, o camer膬 pentru bagaje 葯i Tv 卯n spa葲iile comune. Printre alte servicii se reg膬sesc schimb valutar 葯i serviciul de sp膬l膬torie. Biroul de turism de la Primasol Sunrise poate furniza informa葲ii turistice.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Varna, situat la o distan葲膬 de 18 km. La cerere proprietatea organizeaz膬 transfer la/de la aeroport.

Cele mai apropiate atrac葲ii de Primasol Sunrise sunt: Strad膬 cu cluburi de noapte - 500 m, Nisipurile de aur - centru - 500 m, Aquapolis Nisipurile de Aur - 600 m.

vezi mai multe

Transport autocar clasificat pentru curse internationale;

Cazare si masa conform hotel;

Asistenta turistica pe perioada sejurului ;

Taxa de statiune/resort.

vezi mai multe

Asigurare Travel (medicala+storno) - recomandata;

Taxele de intrare la obiectivele turistice;

Alte taxe si cheltuieli personale;

Programele optionale pe perioada sejurului.

vezi mai multe

Oferta vacanta Sunrise Golden Sands cu zbor din Pitesti

Lun Mar Mie Joi Vin Sam Dum
1
verifica
2
3
verifica
4
verifica
5
6
7
verifica
8
verifica
9
10
verifica
11
verifica
12
13
14
15
verifica
16
17
verifica
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Solicita oferta