Hotel Stocknerhof

­čôóRezerva vacanta prin BreezeVoyage.Ti-am pregatit cele mai bune oferte de vacanta pentru hotel Hotel Stocknerhof !Profita acum si rezerva o vacanta in Rio di Pusteria
Rio di Pusteria, Italia
Rio di Pusteria ÔÇô ora┼č vamal istoric ├«ntre v─âile Valle Isarco ┼či Pusteria!

Satul Rio di Pusteria este situat la doar c├ó╚Ťiva kilometri nord de Brixen, la intrarea ├«n valea Pusteria. Datorit─â pozi╚Ťiei sale, zona municipal─â se ├«ntinde de la 695 m la 3.132 m deasupra nivelului m─ârii, cu centrul pitoresc al satului la 772 m. Deasupra centrului se afl─â cartierele Meransen, Vals ╚Öi Spinges, situate pe terase muntoase destul de joase. De la Rio di Pusteria pute╚Ťi ajunge cu u╚Öurin╚Ť─â la Meransen cu telecabina. Ora╚Öul de pia╚Ť─â exist─â ├«nc─â din secolul al XIII-lea, dup─â cum m─ârturisesc ├«n mod impresionant zidurile vechi ╚Öi fostele re╚Öedin╚Ťe. Cel mai impresionant obiect este M├╝hlbacher Klause, o veche fortifica╚Ťie ╚Öi sta╚Ťie vamal─â care func╚Ťioneaz─â ╚Öi ast─âzi ca baraj. Datorit─â pozi╚Ťiei favorabile a Rio di Pusteria pe autostrada Brixen ╚Öi a unui tunel auto, ├«n sat nu exist─â trafic de tranzit, astfel ├«nc├ót cei care caut─â lini╚Öte ╚Öi pace vor g─âsi aici o locul ideal. Satul, ├«nc─ârcat de istorie este ├«nconjurat de p─â╚Öuni alpine largi, pante muntoase u╚Öor ├«nclinate ╚Öi p─âduri dense, ├«n timp ce ghe╚Ťarii Alpilor Zillertal str─âlucesc ├«n dep─ârtare. Datorit─â numeroaselor ore de soare ╚Öi a ninsorilor abundente, este posibil─â o mare varietate de sporturi de iarn─â: s─âniu╚Ö, patinaj pe ghea╚Ť─â, drume╚Ťii de iarn─â, schi de tur─â, drume╚Ťii cu rachete de z─âpad─â ╚Öi bine├«n╚Ťeles, schi ╚Öi snowboarding ├«n re╚Ťeaua de teleschiuri din Gitschberg-Jochtal.

Dup─â o zi petrecut─â pe p├órtii pasiona╚Ťii sporturilor de iarn─â au la dispozi╚Ťie diverse baruri apr├Ęs-ski, at├ót pe p─â╚Öunile alpine din zona de schi, c├ót ╚Öi ├«n sta╚Ťiunile din vale din Meransen ╚Öi Vals. Cu hituri clasice apr├Ęs-ski ╚Öi muzic─â live ocazional─â, aici se ini╚Ťiaz─â ultima oprire a zilei. ├Än Rio di Pusteria, oamenii danseaz─â chiar ╚Öi noaptea la "Testarossa Club". Ca alternativ─â, discoteca Max din Brixen, ├«n apropiere, v─â invit─â la distrac╚Ťie prelungit─â. Pentru cei care prefer─â doar s─â stea la un pahar de vorb─â ╚Öi apoi s─â treac─â la o sear─â confortabil─â sau sportiv─â, ├«n Rio di Pusteria exist─â o mul╚Ťime de locuri pentru activit─â╚Ťi. O dup─â-amiaz─â relaxat─â ├«n cafeneaua din pia╚Ť─â, o tur─â pe patinoarul de patinaj sau o plimbare pe dealurile din jur reprezint─â alternative pl─âcute. Valea ├«nalt─â cu z─âpad─â sigur─â este str─âb─âtut─â de trasee de drume╚Ťii de iarn─â ╚Öi de trasee minunate pentru drume╚Ťii cu rachete de z─âpad─â. Nici distrac╚Ťia cu sania nu este neglijat─â, la urma urmei exist─â opt telecabine ├«ndomeniul schiabil inclusiv o p├órtie lung─â de 3 km la popularul Fane-Alm de la cap─âtul v─âii, l├óng─â Vals. Dac─â vremea este nu este chiar prielnic─â druume┼úiilor v─â recomand─âm o vizit─â la piscina "AlpinPool" din Meransen.

Skipass-ul "Gitschberg Jochtal-Brixen" permite distrac╚Ťie ╚Öi varietate la schi ├«n Brixen-Plose ╚Öi Gitschberg-Jochtal, pe un total de 98 de kilometri de p├órtii. Cu 25 de teleschiuri, pute╚Ťi explora pe schiuri zona de schi cu multiple fa╚Ťete (948 - 2.510 m). Rio di Pusteria (772 m) este situat direct ├«n zona de schi Gitschberg-Jochtal, unde exist─â aproape 55 de kilometri de p├órtii cu 16 teleschiuri de descoperit. Re╚Ťeaua de teleschiuri este alc─âtuit─â din zona de schi de pe Gitschberg (2.510 m), deasupra Meransen, ╚Öi Jochtal (p├ón─â la 2.100 m), l├óng─â Vals. Ambele sunt u╚Öor accesibile din Rio di Pusteria cu telecabina sau cu telecabina de leg─âtur─â. Mai ├«nt├ói urca╚Ťi la Meransen, la intrarea ├«n zona de schi de pe Gitschberg. Aici, copiii ╚Öi ├«ncep─âtorii sunt a╚Ötepta╚Ťi pe dealuri bl├ónde de antrenament, precum ╚Öi pe c├óteva p├órtii ro╚Öii ╚Öi una neagr─â pentru schiorii avansa╚Ťi. Pe v├órful ├«nsorit al Gitsch se afl─â, de asemenea, una dintre cele trei platforme de observare de pe care v─â pute╚Ťi bucura de o panoram─â minunat─â a peste 500 de v├órfuri, de la Dolomi╚Ťi p├ón─â la Alpii Zillertal, Stubai ╚Öi ├ľtztal. Celelalte dou─â puncte de panoram─â, nu mai pu╚Ťin spectaculoase, se afl─â la Steinermandl ╚Öi Astjoch. Pe la conexiunea cu telecabinele Gaisjoch ╚Öi Schilling, trece╚Ťi la Vals, unde v─â a╚Öteapt─â Hinterbergul ╚Öi Jochtalul, un loc ideal pentru familii. Aici exist─â un total de aproximativ 22 km de p├órtii ╚Öi ╚Öapte teleschiuri, inclusiv p├órtii potrivite pentru ├«ncep─âtori, dar ╚Öi c├óteva p├órtii ro╚Öii ╚Öi unele negre. Cu o pant─â de 38 de grade, p├órtia Mitterling este foarte abrupt─â ╚Öi prin urmare este rezervat─â exper╚Ťilor. Pentru o c─âl─âtorie de ├«ntoarcere confortabil─â, exist─â curse de vale spre Meransen ╚Öi Vals. P├órtiile din ambele p─âr╚Ťi ale zonei de schi sunt variate, largi ╚Öi u╚Öor de parcurs. Exist─â mai multe zone pentru copii pentru cei mici, la Meransen exist─â, de asemenea, o p├órtie iluminat─â pentru schiul clasic ├«n nocturn─â, iar la Vals, snowboarderii se pot distra ├«n parcul de distrac╚Ťii. O zon─â de schi de succes pentru toat─â familia! Extinderea la skipass-ul "Dolomiti Superski" v─â ofer─â posibilitatea suplimentar─â de a schia ├«n 12 zone de schi pe un total de aproximativ 1.200 de km de p├órtii (a se vedea regiunea de schi).

├Än total, exist─â aproximativ 30 de kilometri de p├órtii de schi fond ├«n Jochtal-Gitschberg, care traverseaz─â valea de l├óng─â Vals, dar ╚Öi platoul ├«nsorit de la Meransen. Traseele sunt potrivite pentru toate nivelurile de abilitate ╚Öi exist─â opriri confortabile pentru a se r─âcori ├«n puncte convenabile. Un traseu circular moderat de dificil ├«ncepe direct de la sta╚Ťia de la vale Jochtal din Vals. P├órtia se afl─â la o altitudine de 1.350 m ╚Öi ofer─â aproximativ 7 km de schi fond. Traseul de schi fond de mare altitudine din Vals ofer─â un tur deosebit de atractiv de aproximativ 10 km. Pe Gitschberg, traseul de schi fond Altfa├čtal ofer─â o priveli╚Öte minunat─â la 1.556 m deasupra nivelului m─ârii. Acesta ofer─â at├ót ├«ncep─âtorilor, c├ót ╚Öi alerg─âtorilor experimenta╚Ťi distrac╚Ťia suprem─â de alergare pe o distan╚Ť─â de aproximativ 8 km. ├Än domeniul schiabil este un traseu u╚Öor de schi fond de-a lungul Lobenweg p├ón─â la Bacherh├╝tte, unde pute╚Ťi face o pauz─â bine meritat─â. La est de Rio di Pusteria se afl─â de asemenea p├órtia de schi fond Rodenecker-L├╝sner-Alm. Este dubl─â, iar lungimea sa de 15 km este bine preg─âtit─â pentru patinaj.

vezi mai multe

Oferta vacanta Hotel Stocknerhof Rio di Pusteria cu zbor din DE ORIUNDE

Solicita oferta