Glacier Hotel Grawand

­čôóRezerva vacanta prin BreezeVoyage.Ti-am pregatit cele mai bune oferte de vacanta pentru hotel Glacier Hotel Grawand !Profita acum si rezerva o vacanta in Maso Corto
Maso Corto, Italia
Maso Corto - mic, dar bun

Pe vremuri era aici, la cap─âtul sud-tirolez al Val Senales , doar o imens─â ferm─â - aceast─â imagine s-a schimbat p├ón─â ast─âzi, c─âci ├«n inima culisei montane impun─âtoare cu v├órfuri de peste 3000 m, s-a dezvoltat ├«n ultimele decenii modernul sat sportiv, care ├«mbin─â func┼úionalitatea cu ospitalitatea sud-tirolez─â. De┼či este micu┼ú, Maso Corto are suficient de oferit pentru a transforma concediul iubitorilor de iarn─â ├«ntr-o oaz─â de relaxare. Bine├«n┼úeles c─â iubitorii sporturilor de iarn─â nu vin doar datorit─â bunei infrastructuri, de┼či se poate ajunge de la Maso Corto direct cu telescaunul sau cu telecabina direct ├«n domeniul schiabil. Prezen┼úa ghe┼úarului Val Selanes ofer─â un sezon prelungit din octombrie p├ón─â ├«n mai. Chiar ┼či ├«n afara p├órtiilor sunt destule modalit─â┼úi de petrecere a timpului liber, fie ele de natur─â sportiv─â sau cultural─â.

Maso Corto ┼či Valea Senales v─â ofer─â un cadru ideal pentru un concediu cu multe activit─â┼úi. Aceasta este valabil ┼či pentru ofertele de Apr├Ęs-Ski. Astfel, v─â pute┼úi relaxa la un vin fiert ├«n Bussl sau la barul de la ghe┼úar, dup─â o zi de schi. Sau v─â pute┼úi r─âsf─â┼úa la unul dintre restaurantele tradi┼úionale tiroleze sau cu o pizza italian─â bun─â. Pentru cei ce prefer─â un program liber mai activ, aceia pot s─â exploreze la o drume┼úie pe una dintre cele 4 c─âr─âri sau la o plimbare cu rachetele de z─âpad─â, frumoasa Vale Senales cu satele sale rustice. Totodat─â, pute┼úi alege o plimbare prin satul c─âlug─âresc Karthaus ┼či s─â merge┼úi pe urmele vechii m─ân─âstiri Allerengelberg. ├Än zona sportiv─â"Texel" exist─â patinoar natural cu nocturn─â. Pentru ceva mai rapid, ave┼úi la dispozi┼úie derdelu┼čul cu 3 km lungime, startul acestuia put├ónd s─â-l accesa┼úi comod cu telescaunul. Doritorilor de relaxare le st─â la dispozi┼úie piscina acoperit─â Olympia din Maso Corto. Pe l├óng─â bazine este ┼či o zon─â de saune, baie de aburi ┼či zon─â pentru masaje. Centre de baie ceva mai mari le pute┼úi accesa cu ma┼čina rapid: Piscina Naturns, AquaForum Latsch sau Termele Meran. Pentru un program liber cu activit─â┼úi culturale v─â st─â la dispozi┼úie o variatete de posibilit─â┼úi. ├Än ArcheoParc Schnals merge┼úi pe urmele lui ├ľtzs, a c─ârui mumie a fost descoperit─â de un cuplu german, ├«n 1991, ├«n apropierea domeniul schiabil Valea Senales. O expozi┼úie pe aceast─â tem─â dar ┼či despre ghe┼úar se afl─â la Bergstation a instala┼úiei pe cablu Gletscherbahn. Cine dore┼čte s─â-l ├«nt├ólneasc─â "personal" pe ├ľtzi , poate face o excursie la cca. 70 km, ├«n Bozen unde poate fi v─âzut "omul din ghea┼ú─â", la muzeul arheologic.

Regiunea de schi din Val Senales pune la dispozi┼úia sportivilor de iarn─â o varietate de 30 km de p├órtii ┼či 14 instala┼úii pe cablu. Telefericele au timp scur┼úi de a┼čteptare ┼či v─â duc p├ón─â la altitudinea de 3212 m ├«n domeniul schiabil, unde siguran┼úa z─âpezii este de necontestat. Cu instala┼úia de schi ghe┼úar Val Senales ┼či cu telescaunele ajunge┼úi direct din Maso Corto ├«n domeniul schiabil. Kilometrii de p├órtii sunt ├«mp─âr┼úi┼úi ├«n egal─â m─âsur─â ├«ntre p├órtii albastre, ro┼čii ┼či negre, astfel c─â exist─â ceva pentru fiecare. V─â pute┼úi bucura de schiat pe pistele late ┼či cu grade diferite de dificultate ale ghe┼úarului. ├Än timp ce pantele de la telescaunul Hintereis beneficiaz─â de mult soare, diversele p├órtii ro┼čii de la Lazaunh├╝tte ┼čerpuiesc idilic prin p─âdure. Exper┼úii sunt provoca┼úi pe p├órtiile negre ale ghe┼úarului. Micii schiori au la dispozi┼úie ├«n TiroliÔÇÖs Kinderland, l├óng─â sta┼úia de vale a liftului glaciar, covoare magice ┼či carusel de schi. Pentru doritorii de schi nocturn sunt dou─â astfel de p├órtii nocturne. Atrac┼úia central─â care ├«ncoroneaz─â regiunea de schi o reprezint─â cobor├órea de vale p├ón─â ├«n Maso Corto. Pentru cei care nu sunt fani ai schiatului clasic, pot s─â-┼či demonstreze talentele ├«n afara p├órtiilor, fiind ├«n Maso Corto ┼či cursuri pentru free-rideri. Nu departe de sta┼úia de vale a liftului glaciar este situat noul concept de funpark din Val Senales, care se adreseaz─â ├«ncep─âtorilor de freestyle ┼či celor u┼čor avansa┼úi ┼či uime┼čte prin diversitatea setup-ului de box-uri ┼či kicker-e. Ghe┼úarul este desigur un areal foarte ├«ndr─âgit pentru antrenamentul echipelor interna┼úionale de schi alpin ┼či schi fond. Condi┼úiile pentru un antrenament efectiv de ├«nalt─â performan┼ú─â sunt aici ideale ┼či astfel, ├«ncep├ónd cu luna septembrie, p├órtia Grawand devine locul desf─â┼čur─ârii de competi┼úii de schi, ├«mp├ónzit─â cu "por┼úi" albastre ┼či ro┼čii. ├Än cadrul terenului de antrenament sunt aproximativ 40 de p├órtii diferite ┼či din 2015 exist─â chiar ┼či un serviciu de ├«nchiriere pentru jaloane de poart─â ┼či borma┼čin─â. Un pont pentru schiorii doritori rute de schi este ├ľtzi Glacier Tour, care porne┼čte de la sta┼úia montan─â a liftului glaciar Val Senales ┼či trece peste Hochjochferner (a┼čadar ghe┼úarul Val Senales) p├ón─â la Tisenjoch la 3200 m altitudine, unde a fost descoperit─â renumit─â mumie Oetzi. Aici se afl─â chiar ┼či o statuie pentru "Uomo del Similaun". ├Äncep├ónd cu prim─âvara, circuitul cu o durat─â de 7-8 ore este ┼či pentru drume┼úii interesa┼úi o rut─â atractiv─â.

Iubitorii de schi fond sunt ├«n Maso Corto ┼či ├«mprejurimi la ├«n─âl┼úime. Pe ghe┼úar (3050 m altitudine) ve┼úi g─âsi o p├órtie de schi fond cu o lungime de 5 - 10 km, ├«n func┼úie de condi┼úiile meteo - ┼či o por┼úiune de 2 km la Lazaunh├╝tte (2450 m). Datorit─â condi┼úiilor bune, deja din toamn─â p├órtiile g─âzduiesc pentru antrenamente mai multe echipe na┼úionale. ├Än condi┼úii de z─âpad─â suficient─â ┼či ├«n vale, la Unser Frau, ave┼úi la dispozi┼úie o p├órtie de 3 km lungime, care este combinat─â cu o potec─â pentru drume┼úii.

vezi mai multe

Oferta vacanta Glacier Hotel Grawand Maso Corto cu zbor din DE ORIUNDE

Solicita oferta