Porto Giardino Resort & SPA

🎯Nu lăsa pe ultimul moment rezervarea vacantei. Cele mai bune vacante sunt rezervate rapid in Monopoli , iar capacitatea in Porto Giardino Resort & SPA de 4 stele este limitată.💛🧡💙
Monopoli Italia
Charter Puglia - Porto Giardino Resort & SPA, cu plecare din Bucuresti

Porto Giardino Resort & Spa este inconjurat de o pădure de pini și se află la marginea orășelului Monopoli, la 2 km de plaja din Contrada Lamandia. Oferă o piscină in aer liber, o plajă privată și parcare gratuită.

Toate camerele sunt prevăzute cu aer condiționat, TV cu ecran plat și frigider. Baia privată include articole de toaletă gratuite și un uscător de păr.

In fiecare zi este disponibil un mic dejun cu produse dulci și sărate, printre care mezeluri, branzeturi și produse de patiserie. Restaurantul tip bufet servește preparate italiene și locale.

Centrul spa are cadă cu hidromasaj, duș senzorial, baie turcească și o saună. Sunt disponibile și servicii de masaj.

Toți oaspeții beneficiază de acces la un mini-club, la activitățile de agrement și la facilitățile sportive.

Orașul Bari se află la 55 km, iar Alberobello este la 30 de minute de mers cu mașina de proprietate. Aeroportul Bari Karol Wojtyla este la 50 de minute.

vezi mai multe

Porto Giardino Resort & SPA din Monopoli este o locatie perfectă pentru relaxare și distracție ! 💙 𝗩𝗲𝗿𝗶𝗳𝗶𝗰𝗮 𝗿𝗮𝗽𝗶𝗱 𝗮𝗰𝗲𝗮𝘀𝘁𝗮 𝗼𝗳𝗲𝗿𝘁𝗮👇

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta