Hotel Gasthof Schroll

­čôóRezerva vacanta prin BreezeVoyage.Ti-am pregatit cele mai bune oferte de vacanta pentru hotel Hotel Gasthof Schroll !Profita acum si rezerva o vacanta in Kirchbichl
Kirchbichl, Austria
Skipass inclus!
Kirchbichl - Vacanţă de desfătare!

Aproape de marea Innschleife, la numai 10 km de grani┼úa cu Germania, se afl─â unul dintre cele mai vechi sate din valea inferioar─â a Innului: Kirchbichl. La o altitudine de 520 m v─â pute┼úi bucura de atmosfera primitoare tipic tirolez─â. Satul este un punct de plecare ideal pentru schiori fond ┼či drume┼úii de iarn─â dar ┼či pentru disciplina alpin─â exist─â suficiente oferte ├«n domeniul schiabil "Skiwelt Wilder Kaiser-Brixental". ├Än afara p├órtiilor v─â a┼čteapt─â o selec┼úie variat─â: hanuri tradi┼úionale ┼či moderne, cafenele care v─â invit─â la c├óteva ore de leneveal─â. Cei care iubesc sportul se pot bucura de patinoar, sala de tenis sau curling.

Dup─â schi - alpin sau fond - sau dup─â drume┼úii l─âsa┼úi-v─â r─âsf─â┼úa┼úi cu specialit─â┼úi tiroleze, numeroase restaurante v─â invit─â la o pauz─â la revenirea de pe p├órtii ┼či cu o "t─ârie" local─â. Feluri de m├óncare tipic austriece g─âsi┼úi ┼či la cafenelele care merit─â cu siguran┼ú─â o vizit─â. Dac─â dori┼úi s─â face┼úi din noapte zi o vizita merit─â ┼či W├Ârgl: numeroase pub-uri, baruri ┼či discoteci v─â invit─â la petrecere. Acela┼či lucru se aplic─â de altfel ┼či distrac┼úiei pe pl─âci: de patru ori pe s─âpt─âm├ón─â se aprinde instala┼úia de nocturn─â pe 10 km de p├órtii ┼či 2 derdelu┼če ├«n S├Âll. Dac─â prefera┼úi ceva mai lini┼čtit ave┼úi posibilitatea de a petrece finalul zilei la spa, patinoar sau curling sau tenis.

Cu skipass-ul "SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental" pute┼úi profita de una dintre cele mai mari ┼či mai moderne zone de schi din lume! "SkiWelt" a fost aleas─â deja de mai multe ori una dup─â alta printre cele mai bune domenii schiabile din lume. 288 km de p├órtii preparate, ├«n parte cu nocturn─â, 89 instala┼úii moderne de transport pe cablu, precum ┼či patru snowparks garanteaz─â distrac┼úie pe z─âpad─â f─âr─â limite. De la mic la mare, de ├«ncep─âtor la avansat, to┼úi vor avea parte de distrac┼úie maxim─â! Prin Hohe Salve se asigur─â leg─âtura direct─â de la Itter la SkiWelt. Cabina Salvista v─â duce comod la sta┼úia de la 1.350 m. La cobor├órea Salvista pe freerideri ┼či pe freestyleri ├«i a┼čteapt─â diverse elemente ├«n Snowpark S├Âll. Adev─ârate "delicatese" promit ┼či cele 81 de refugii ├«n ├«ntreaga regiune. ├Än cazul ├«n care c─âl─âtori┼úi cu cei mici sau chiar dumneavoastr─â sunte┼úi un iubitor al pove┼čtilor, trebui s─â experimenta┼úi o c─âl─âtorie cu noua telegondol─â cu 10 locuri din SkiWelt S├Âll. Cu tema "Hans im Gl├╝ck" ave┼úi multe de descoperit! Cu extinderea skipass-ului "Super Ski Card" (vezi descriere regiune)" pute┼úi s─â v─â bucura┼úi pe deplin de schiat ├«n 22 de regiuni de schi din Tirol ┼či Salzburg, pe 2750 km de p├órtii ┼či 938 instala┼úii pe cablu.

Fanii schiului fond vor g─âsi cu siguran┼ú─â ceva potrivit ├«n regiunea din jurul Kirchbichl. Fie c─â prefera┼úi stilul skating sau cel clasic, fie c─â sunte┼úi ├«ncep─âtor sau expert: bucura┼úi-v─â ┼či relaxa┼úi-v─â ├«n peisaj alpin, aici func┼úioneaz─â foarte bine. ├Än plus regiunea regiunea de vacan┼ú─â Hohe Salve se poate num─âra printre regiunile top de schi fond, fapt confirmat de faptul c─â guvernul tirolez─â i-a acordat sigiliul s─âu de calitate. ├Än ├«ntreaga regiune exist─â ├«ns─â cca. 65 km de trasee pentru toate nivelurile de dificultate printre care se num─âr─â cea cu vedere panoramic─â impresionant─â de pe platoul Itter. O delicates─â pentru cei ├«n form─â este por┼úiunea de competi┼úie Angerberg. ├Än plus ave┼úi acces la Koasaloipe ┼či 225 km suplimentari!

vezi mai multe

Oferta vacanta Hotel Gasthof Schroll Kirchbichl cu zbor din DE ORIUNDE

Solicita oferta