Gasthof & Restaurant Hotel Schermer

­čôóRezerva vacanta prin BreezeVoyage.Ti-am pregatit cele mai bune oferte de vacanta pentru hotel Gasthof & Restaurant Hotel Schermer !Profita acum si rezerva o vacanta in Bad H├Ąring
Bad H├Ąring, Austria
Skipass inclus!
Bad H├Ąring - Distrac┼úie regal─â la schi!

Pe un platou ├«nsorit la o altitudine de 650 m, deasupra v─âii Inntal se afl─â Bad H├Ąring, prima sta┼úiune balnear─â din Tirol. Sta┼úiunea ├«n sine iese ├«n eviden┼ú─â prin farmecul s─âu tipic tirolez, casele frumoase, o mic─â bisericu┼ú─â ┼či o pia┼ú─â primitoare. Aflat─â la poalele P├Âlven (cca. 1.600 m) localitatea impresioneaz─â ├«n special prin panorama de vis ┼či posibilit─â┼úile de a petrece un concediu dinamic. Datorit─â renumelui ca sta┼úiune termal─â exist─â bine├«n┼úeles ┼či multe posibilit─â┼úi de concediu de refacere. ├Än ├«mprejurimi sunt a┼čtepta┼úi cu multe oferte drume┼úii, schiorii fond ┼či bine├«n┼úeles ┼či pasiona┼úii de discipline active. Domeniul schiabil "SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental" v─â pune la dispozi┼úie o ofert─â enorm─â de p├órtii ┼či atrage ├«n fiecare an nenum─âra┼úi turi┼čti ├«n regiune. ┼×i ├«n afara p├órtiilor oferta este de asemenea mare, cu de exemplu derdelu┼č ┼či ice-stock (curling austriac) ┼či multe altele.

Dup─â o zi variat─â pe p├órtii nu ve┼úi duce lips─â de agrement pe sear─â ├«n Bad H├Ąring. Pensiunile confortabile ┼či rustice v─â invit─â la un pahar - de ce nu o chiar o t─ârie local─â? - ┼či bun─ât─â┼úi regionale. Cine caut─â ac┼úiune se poate da dup─â placul inimi pe derdelu┼č sau pe patinoarul natural. Mai lini┼čtit─â dar nu mai pu┼úin interesant─â este o plimbare cu sania tras─â de cai. Astfel pute┼úi profita la maxim de minunatul peisaj - bine├«n┼úeles c─â v─â pute┼úi decide s─â o face┼úi ┼či la o plimbare sau drume┼úie pe jos. Celor care vor s─â fac─â din noapte zi le recomand─âm W├Ârgl, la doar 5 km dep─ârtare, unde publicul t├ón─âr este a┼čteptat la mai multe baruri ┼či discoteci.

Cu skipass-ul "SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental" pute┼úi profita de una dintre cele mai mari ┼či moderne domenii schiabile cu leg─âturi directe din lume! "SkiWelt" a fost aleas─â deja de mai multe ori una dup─â alta printre cele mai bune domenii schiabile din lume. 254 km de p├órtii preparate, inclusiv 23 km de rute de schi (din care 229 km pot fi acoperi┼úi cu z─âpad─â artificial─â), 100 instala┼úii moderne de transport pe cablu, precum ┼či 4 snowparks garanteaz─â distrac┼úie pe z─âpad─â f─âr─â limite. De la mic la mare, de ├«ncep─âtor la avansat, to┼úi vor avea parte de distrac┼úie maxim─â! Skibus-ul v─â duce pe de la Bad H├Ąring la Hopfgarten ┼či permite astfel accesul rapid la SkiWelt. Cabina prin Hochs├Âll asigur─â leg─âturi ideale la p├órtiile de la Hohen Salve ┼či astfel la ├«ntregul domeniu schiabil! Cei 7,3 km ai cobor├órii de vale ├«i a┼čteapt─â la Hohen Salve pe cei ├«n form─â, ├«n timp cei cu mult─â experien┼ú─â pot ┼či ei s─â se bucure de p├órtiile de la instala┼úia K├Ąlbersalvenlift. Cobor├órea Tanzer este nu doar ideal─â pentru exper┼úi, ci ┼či una din cele mai frumoase ca peisaj din Skiwelt. Pentru free-ride se recomand─â p├órtia Black-Pipe de la Hohen Salve ┼či pentru snowboard v─â a┼čteapt─â "SnowPark Crazy Kangaroo" cu kicker, rails ┼či boxe, dar ┼či destule posibilit─â┼úi pentru ├«ncep─âtori - ├«n special parcursul Hans im Gl├╝ck cu obstacole interesante ┼či mult─â varietate. ┼×i Westendorf ┼či Ellmau au Snow-Parkuri cu multe alte elemente. Adev─ârate "delicatese" promit ┼či cele 77 de refugii ├«n ├«ntreaga regiune. ├Än cazul ├«n care c─âl─âtori┼úi cu cei mici sau chiar dumneavoastr─â sunte┼úi un iubitor al pove┼čtilor, trebui s─â experimenta┼úi o c─âl─âtorie cu telegondola cu 10 locuri din SkiWelt S├Âll. Cu tema "Hans im Gl├╝ck" ave┼úi multe de descoperit! V─â dori┼úi ┼či mai mare diversitate? Cu skipass-ul "Super Ski Card" pute┼úi s─â alege┼úi dintre 2750 km p├órtii ┼či 938 instala┼úii pe cablu ├«n 22 de regiuni de schi.

P├órtiile schi fond din regiunea Bad H├Ąring ├«┼či merit─â banii lor. Fie vorba de schi fond stil clasic sau stil skating, ├«ncep─âtori sau avansa┼úi aici ave┼úi parte de tot, de asemenea v─â pute┼úi relaxa ├«nconjura┼úi peisajul alpin, care este deosebit de frumos aici. ├Än plus regiunea de vacan┼ú─â Hohe Salve se num─âr─â printre primele domenii de schi fond din ┼úar─â. Acesta a fost distins cu sigiliul de calitate Loipeng├╝tesiegel de la Tiroler Landesregierung. ├Än total ├«n Wilder Kaiser v─â stau la dispozi┼úie 65 km de p├órtii schi fond cu diferite grade de dificultate, dintre care p├órtia Sonnenplateau din Itter este una care ofer─â cele mai frumoase vederi. Pentru pasiona┼úii sporturilor de schi fond este cel mai potrivit p├órtia Wettkampfstrecke Angerberg.Pe l├«ng─â acesta ave┼úi acces la re┼úeaua de p├órtii "Koasaloipe" de 250 km lungime - dac─â ave┼úi nevoie de un argument ├«n plus!

vezi mai multe

Oferta vacanta Gasthof & Restaurant Hotel Schermer Bad H├Ąring cu zbor din DE ORIUNDE

Solicita oferta