Gasthof Platzwirt

­čôóRezerva vacanta prin BreezeVoyage.Ti-am pregatit cele mai bune oferte de vacanta pentru hotel Gasthof Platzwirt !Profita acum si rezerva o vacanta in Rauris
Rauris, Austria
Rauris - O mină de aur în Alpi!

S─âtucul idilic, una din cele mai vechi a┼čez─âri din Alpi, ├«n valea lateral─â a Rauris, a atras ini┼úial vizitatori datorit─â aurului, a c─ârui "sp─âlare" a fost sursa principal─â de venit a locuitorilor foarte mult timp. Ast─âzi, micu┼úa sta┼úiune este o atrac┼úie turistic─â, dar nu a pierdut nimic din farmecul s─âu autentic. Instala┼úiile pe cablu Hochalmbahn ┼či Kreuzbodenbahn v─â permit accesul foarte comod la zona de schi Rauris, care este o zon─â foarte potrivit─â pentru familii. Dup─â o zi pe p├órtie, sta┼úiunea v─â ofer─â numeroase posibilit─â┼úi de sport sau relaxare sau seri ├«n companie. V─â recomand─âm o plimbare pe z─âpad─â prin p─âdurea ÔÇ×Rauriser UrwaldÔÇť.

Oferta de timp liber ├«n mica sta┼úiune Rauris con┼úine c├óte ceva pentru fiecare tip de turist. Ziua pe p├órtii o pute┼úi ├«ncheia de exemplu la derdelu┼čul cu nocturn─â de la Kreuzbodenbahn sau la Snow-tubing. Derdelu┼čul de 2 km este deschis bine├«n┼úeles ┼či pe durata zilei ┼či v─â ofer─â mult─â aventur─â pentru mic ┼či mare, dar dup─â ora 19:00 nu este inclus ├«n skipass. Ceva mai lini┼čtit─â este o plimbare cu tr─âsura, drume┼úie la lumina tor┼úelor sau o plimbare cu rachetele de z─âpad├« - ├«n schimb mult─â adrenalin─â v─â a┼čteapt─â la c─â┼ú─âr─âri sau un zbor cu parapanta. Seara v─â stau diverse posibilit─â┼úi la dispozi┼úie, obligatoriu pentru fanii Apr├Ęs-Ski este ÔÇ×HeimalmÔÇť, cu un bar ├«nc─âlzit cu 20 m lungime. ┼×i "Maislaualm", la sta┼úia din vale a Hochalm v─â a┼čteapt─â cu atmosfer─â relaxat─â de Apr├Ęs-Ski . Pe petrec─âre┼úi ├«i a┼čtept─â p├ón─â t├órziu "Rauriser Stadl". Pentru pl─âceri gastronomice v─â stau la dispozi┼úie numeroase localuri, de diferite tipuri.

Skipass-ul "Rauris-Hochalm" v─â ofer─â acces la 32 km p├órtii ┼či 10 instala┼úii moderne pe cablu. Instala┼úia "Gipfelbahn" v─â duce pe v├órf, la 2.175 m, unde v─â pute┼úi bucura de o perspectiv─â unic─â asupra mun┼úilor ├«nconjur─âtori. ├Än zona de schi a instala┼úiilor "Rauriser Hochalmbahnen" familiile se vor sim┼úi foarte bine, datorit─â p├órtiilor ├«n mare majoritate u┼čoare ┼či medii. ├Äncep─âtorilor le stau la dispozi┼úie p├órtii largi, f─âr─â copaci la instala┼úiile "Gratlift" ┼či "Wetterkreuzlift". Dar si cei exigen┼úi ┼či cu experien┼ú─â vor g─âsi ├«n aceast─â zon─â p├órtii interesante, cobor├óri de vis pe z─âpad─â ad├ónc─â ┼či un FunPark! Pentru cei cu experien┼ú─â recomand─âm cobor├órea de 5 km "Heimalm-Rauris". Mult─â distrac┼úi epnrtu toate nivelele de cuno┼čtin┼úe ofer─â ├«n plus family-slope-ul ┼či cobor├órea de 10 km de la sta┼úia de munte prin Kreuzboden la Rauris - care acoper─â peste 1.250 m diferen┼ú─â de altitudine. Por┼úiunea de competi┼úie Hochalmbahnen este perfect─â pentru iubitorii de vitez─â - v─â pute┼úi m─âsura de altfel timpul de cobor├óre. Cu extinderea la "Super Ski Card" pute┼úi alege chiar dintre 2750 km de p├órtii ┼či 926 instala┼úii pe cablu ├«n 21 de regiuni de schi.

Din sta┼úiunea Rauris ave┼úi acces comod la re┼úeaua foarte bun─â din Valea Rauris. V─â a┼čteapt─â ├«n total 30 km de p├órtii de schi fond, o p├órtie de clasic de 6 km porne┼čte direct din sta┼úiune. Porni┼úi de la Gasthof Maislau. Schia┼úi pe ruta u┼čoar─â (albastr─â) de-a lungul v─âii p├ón─â la refugiul Kohlhub. Acelea┼či punce de referin┼ú─â le g─âsi┼úi ┼úi pe drumul de ├«ntors.

vezi mai multe

Oferta vacanta Gasthof Platzwirt Rauris cu zbor din DE ORIUNDE

Solicita oferta