Laudersbach's Landhotel & Gasthof

­čôóRezerva vacanta prin BreezeVoyage.Ti-am pregatit cele mai bune oferte de vacanta pentru hotel Laudersbach's Landhotel & Gasthof !Profita acum si rezerva o vacanta in Altenmarkt
Altenmarkt, Austria
Altenmarkt - ├Äntinderea nesf├ór┼čit─â a Ski amad├ę la picioare!

Altenmarkt este situat idilic la 842 m altitudine ├«n Salzburger Sportwelt. Mai multe biserici ┼či capele contribuie la imaginea pitoreasc─â a localit─â┼úii. Altenmarkt a fost deja de mai multe ori gazda a diverse competi┼úii sportive, cum ar fi Campionatele Mondiale de Freestyle sau Cupa Mondial─â de Schi Alpin. Accesul la domeniu schiabil incredibil se face prin "leag─ânul" Radstadt-Altenmarkt. Dup─â o zi variat─â pe p├órtie v─â st─â la dispozi┼úie un program la fel de variat de agrement. Chiar ┼či iubitorii de Shopping au destule de v─âzut ┼či cump─ârat, ├«i a┼čteapt─â multe magazina┼če ┼či Boutique ├«n timp ce cei care vor s─â continue sportiv ┼či ├«n dup─â-amiaz─â pot ├«ncerca derdelu┼čele sau face o plimbare mai lung─â prin peisajul impresionant. Pute┼úi bine├«n┼úeles ┼či s─â petrece┼úi ultime ore ale zile ┼či lini┼čtit la unul din refugii.

Cine vine ┼či pentru Apr├Ęs-Ski ├«n Salzburger Sportwelt este pe m├óini bune. Aici se g─âse┼čte oferta potrivit─â pentru toate gusturile, de la seri ├«n refugiile rustice, petreceri animate p├ón─â la cocktailuri ├«n atmosfer─â primitoare ┼či lini┼čtit─â, posibilit─â┼úile sunt practic ilimitate. Cei care vor s─â-┼či petreac─â seara relax├óndu-se sunt a┼čtepta┼úi la saun─â sau s─â se r─âsfe┼úe la unul din restaurantele tipice cu specialit─â┼úi culinare. Relaxare ┼či mi┼čcare ├«n egal─â m─âsur─â promit Therme Amad├ę, care a┼čteapt─â turi┼čtii cu ├«n jur 30.000 m┬▓ de bazine pentru sport ┼či distrac┼úie, un tobogan looping ┼či o zon─â de saune foarte generoas─â. ├Än plus ├«n Altermarkt ┼či ├«mprejurimi exist─â numeroase posibilit─â┼úi de a profita de z─âpad─â, ca de exemplu cele 3 derdelu┼čuri. 2 din acestea au ┼či nocturn─â ┼či v─â a┼čteapt─â ┼či pe timp de sear─â cu delicatese la refugii. Dar pute┼úi bine├«n┼úeles profita de natur─â ┼či altfel: pe jos pe nu mai pu┼úin de 47 de km de trasee de drume┼úii sau la o plimbare cu tr─âsura. Oferta este completat─â de programele diverse de agrement din Altenmarkt.

Skipass-ul "Ski amad├ę" v─â permite ├«n total folosirea a 760 km p├órtii precum ┼či 270 instala┼úii ├«n asocia┼úia de domenii schiabile al Austriei (vezi regiunea de schi)!Salzburger Sportwelt este chiar ├«n centrul celui mai mare domeniu schiabil al Austriei - "Ski amad├ę" - ┼či v─â ofer─â astfel condi┼úii ideale pentru un sejur la schi reu┼čit! Doar ├«n Salzburger Sportwelt v─â a┼čteapt─â 340 km p├órtii ┼či 91 instala┼úii pe cablu, ├«ntre 619 ┼či 2188 m altitudine. Leag─ânele de schi extinse Kleinarl/Flachauwinkl/Zauchensee ┼či Flachau/Wagrain/St. Johann sunt destina┼úiile cele mai importante ale asocia┼úiei ┼či sunt cunoscute datorit─â evenimentelor organizate, cum ar fi Cupa de schi alpin ├«n Flachau. Familiile, ├«ncep─âtorii ┼či schiorii fond g─âsesc ceva potrivit ├«n toate localit─â┼úile, pe c├ónd pentru cei cu mai mult─â experien┼ú─â Zauchensee este cea mai bun─â alegere. Pentru snowboard stau la dispozi┼úie diferite Funparks, cum ar fi Absolut Park ├«n Flachauwinkl, unde nu lipse┼čte nimic pentru distrac┼úia pe plac─â: Railcombo, Halfpipe, Jibpark, "Chill House", precum ┼či multe evenimente. Zone excelente de z─âpad─â ad├ónc─â v─â a┼čteapt─â la Monte Popolo dar ┼či ├«n jurul lacului Zauchensee. Lumea Sportului Salzburg - "Salzburger Sportwelt" este un adev─ârat standard ├«n ceea ce prive┼čte infrastructura pentru sporturile de iarn─â! ├Än Altenmarkt entuzia╚Ötii sporturilor de iarn─â sunt a┼čtepta┼úi de un leag─ân de schi cu 17 km de p├órtii. Pantele domoale ╚Öi cea de antrenament fac ca leag─ânul de schi s─â fie perfect pentru familii ┼či ├«ncep─âtori. ├Än localitatea ├«nvecinat─â Zauchensee unde se organizeaz─â jocuri de Campionate Mondiale la schi v─â a┼čteapt─â o variate de p├órtii - p├órtie de Cup─â Mondial─â, por┼úiuni de carving, diverse p├órtii mogul. Pe l├óng─â acesta v─â stau la dispozi┼úie pe toat─â regiunea schiabil─â, la cabane ┼či sta┼úiile de instala┼úii pe cablu un total de 400 Wi-Fi hotspots. Astfel pute┼úi trimite cele mai recente poze de pe p├órtie la familie ┼či prieteni!

Pentru schi fond Salzburger Sportwelt este o destina┼úie ideal─â de vacan┼ú─â. 260 km de p├órtii mai degrab─â exigente v─â stau la dispozi┼úie aici gratuit, dintre care 45 km la Filzmoos, 52 km la Altenmarkt, 40 km la Flachau ┼či 25 km ├«n jurul Wagrain. Rutele sunt ├«n marea lor majoritate legate, ceea ce v─â permite un acces u┼čor la ├«ntreaga re┼úea. P├órtia la altitudine de 10 km de la Zauchensee este considerat─â ca fiind deosebit de sigur─â ├«n ceea ce prive┼čte existen┼úa z─âpezii. O recomandare special─â merit─â pista la ├«n─âl┼úime Rossbrand, chiar la Filzmoos: urcare comod─â la 1600 m cu instala┼úia Papageno, de unde pute┼úi accesa cei aproape 16 km cu peisaje de vis ┼či z─âpad─â excelent─â! Tot la Filzmoos se g─âse┼čte ┼či p├órtia de schi fond cu nocturn─â de 2 km lungime ce ajunge p├ón─â la 1150 m altitudine. Aici pute┼úi observa panorama din alt─â perspectiv─â - o delicates─â pentru to┼úi iubitorii de schi fond! Cele mai frumoase trasee din Altenmarkt sunt Thermenloipe (3,7 km) ┼či "dificila" Hochbifangloipe (6,3 km), dar ┼či Waldh├Âhenloipe ├«n Zauchensee promite o experien┼ú─â de neuitat.

vezi mai multe

Oferta vacanta Laudersbach's Landhotel & Gasthof Altenmarkt cu zbor din DE ORIUNDE

Solicita oferta