Hotel Germania Gastein

­čôóRezerva vacanta prin BreezeVoyage.Ti-am pregatit cele mai bune oferte de vacanta pentru hotel Hotel Germania Gastein !Profita acum si rezerva o vacanta in Bad Hofgastein
Bad Hofgastein, Austria
Skipass inclus!
Bad Hofgastein - Mun┼úi ┼či s─ân─âtate curat─â!

Bad Hofgastein (857 m) este situat ├«n centrul v─âii Gastein. Centrul historic ┼či frumoasa zon─â pietonal─â v─â ofer─â nu doar posibilit─â┼úi de cump─âr─âturi, este ┼či ├«mp├ónzit─â de hoteluri cu tradi┼úie bogat─â, care v─â a┼čteapt─â la r├óndul lor nu doar cu mult─â ospitalitate ci ┼či b─âi termale proprii. Bad Hofgastein v─â va fermeca ├«n mod special datorit─â Alpen Therme: 6 b─âi termale ┼či parcuri termale, diverse tipuri de saun─â ┼či un lac montan propriu a┼čteapt─â aici vizita dumneavoastr─â! Oferta este completat─â de numeroasele posibilit─â┼úi de activit─â┼úi sportive ┼či de agrement. Indiferent dac─â v─â afla┼úi iarna pe p├órtiile super preparate sau ├«n domeniile de freeride, bucur├óndu-v─â de priveli┼čtile care v─â taie r─âsuflarea - Bad Hofgastein este cu siguran┼ú─â alegerea potrivit─â. Aici v─â bucura┼úi de altitudini impresionante pentru practicarea sporturilor de iarn─â, de frumuse┼úea naturii care se ├«mplete┼čte perfect cu tradi┼úiile ┼či cultura locului. Toate aceste ingrediente fac din concediul dvs. unul reu┼čit! Restaurantele, cafenelele ┼či hotelurile v─â invit─â la delicatese regionale, astfel ├«nc├ót Bad Hofgastein este alegerea ideal─â pentru cei care caut─â ├«n acela┼či timp o sta┼úiune dedicat─â spoturilor de iarn─â ┼či un concediu de refacere!

De pe p├órtie la distrac┼úie - Bad Hofgastein nu se las─â mai prejos! Direct l├óng─â p├órtii v─â a┼čteapt─â numeroase localuri cum este Cube Cocktailbar, iar ├«n sta┼úiune nu este mai mic─â oferta, discotecile ┼či barurile v─â stau la dispozi┼úie p├ón─â t├órziu ├«n noapte - o recomandare special─â merit├ónd ÔÇ×Sky BarÔÇť, care este situat chiar deasupra termelor ┼či v─â ofer─â astfel pe l├óng─â delicioase cocktailuri ┼či o panoram─â impresionant─â. De dansat pute┼úi dansa la discotecile ÔÇ×DiskostadlÔÇť pe c├ónd posibilitatea de a re├«nc─ârca bateriile pentru ziua urm─âtoare v─â a┼čteapt─â la unul din numeroasele restaurante locale. Relaxare v─â promit cele dou─â complexe termale, Alpentherme, cele mai moderne oaze de refacere ┼či s─ân─âtate din ├«ntreaga Europ─â. De-a lungul zilei pute┼úi profita de oferta larg─â de activit─â┼úi, cum ar fi derdelu┼č (chiar cu nocturn─â fie ├«n Bad Gastein sau Dorfgastein), ice-stock, drume┼úii sau patinaj sau face o excursie cu caracter istoric la Burg Klammstein la intrarea ├«n vale ori la Muzeul Gastein, care ad─âposte┼čte o expozi┼úie pe tema dezvolt─ârii Burg-ului - dar ┼či vizite ghidate cu "fantome" pentru cei mici.

Cu skipass-ul "Ski amad├ę" vi se deschid por┼úile la peste 760 km p├órtii ┼či ├«n jur de 270 instala┼úii de transport pe cablu ┼či astfel la posibilit─â┼úi nea┼čteptate ├«n Landul Salzburg. Regiunea de schi Gastein dispune de cca. 198 km p├órtii (inclusiv 21 km schi de rut─â) ┼či 43 instala┼úii pe cablu ┼či este o parte integrant─â a acestei asocia┼úii enorme. Datorit─â altitudinii (p├ón─â la 2686 m) ┼či numeroaselor tunuri condi┼úiile de z─âpad─â sunt excelente p├ón─â ├«n prim─âvar─â. Pe ├«ncep─âtori ├«i a┼čtept─â ├«n ├«ntreaga zon─â p├órtii frumoase ┼či largi. O provocare constituie ├«n schimb cobor├órea de la Graukogel, care duce la p├órtia "neagr─â" de competi┼úie. Dar ┼či zonele cu z─âpad─â ad├ónc─â de la Kreuzkogel ┼či diversele rute ├«i a┼čteapt─â pe cei cu mult─â experien┼ú─â! Pentru snowboarderi ┼či freestyleri Absolutpark la Shuttleberg ├«n Flauchauwinkl este cu siguran┼ú─â punctul culminat al vacan┼úei! Cu o lungime de cca. 1,5 km face parte dintre cele mai mari ┼či mai ├«ndr─âgite SnowPark-uri din toat─â zona alpin─â. La SnowPark-urile de la Stubnerkogel ┼či Kreuzkogel snowboarderii nu au nevoie ├«ns─â de nici un ghid! Diversele hot-spot-uri Wi-Fi din domeniul schiabil v─â ofer─â posibilitatea de a fi permanent ├«n contact acas─â, cu prietenii ┼či familia ┼či de ce nu s─â distribui┼úi ┼či cele mai frumoase fotografii! ├Än total Valea Gastein v─â pune la dispozi┼úie leag─ânele Dorfgastein-Gro├čarltal ┼či Schlossalm-Angertal-Stubnerkogel, apoi Graukogel, precum ┼či Sportgastein cu patru domenii schiabile variate, cu leg─âturi ideale.

Sunte┼úi fan biatlon ├«nr─âit? Atunci Bad Hofgastein este cu sigutran┼ú─â locul potrivit pentru dumneavoastr─â. P├órtia Kurparkloipe ave┼úi posibilitatea s─â ├«ncerca┼úi pe cont propriu acest sport. Focurile de laser marcheaz─â ├«nceputul competi┼úiei. ├Än plus zona dispune de 20 km de p├órtii de schi fond, de toate gradele de dificultate. ├Än ├«ntreaga regiune a V─âii Gastein v─â stau la dispozi┼úie chiar 45 km piste, ├«ntre care leg─âtura este asigurat─â ideal de c─âtre o lung─â pist─â de vale. Cele mai frumoase peisaje v─â a┼čteapt─â la Angertal, traseul la altitudine Sportgastein (1.600 - 1.650 m) ofer─â ├«n plus ┼či o mare siguran┼ú─â ├«n ceea ce prive┼čte existen┼úa z─âpezii pe ai s─âi 10 km - unde g─âsi┼úi ┼či un centru de schi-fond. Posibilit─â┼úi cu nocturn─â v─â ofer─â p├órtia de 5 km de la Bad Gastein ┼či cea din parcul balnear al Bad Hofgastein. ├Änchirierea de echipament, ┼čcoli de schi fond ┼či numeroase p├órtii pentru skating completeaz─â oferta din Valea Gastein.

vezi mai multe

Oferta vacanta Hotel Germania Gastein Bad Hofgastein cu zbor din DE ORIUNDE

Solicita oferta