Hotel Gardenia

­čôóRezerva vacanta prin BreezeVoyage.Ti-am pregatit cele mai bune oferte de vacanta pentru hotel Hotel Gardenia !Profita acum si rezerva o vacanta in Passo del Tonale
Passo del Tonale, Italia
Passo del Tonale - practic ┼či plin de posibilit─â┼úi!

Passo del Tonale este potrivit tuturor iubitorilor de sporturi de iarn─â, datorit─â amplas─ârii aproape perfecte a localit─â┼úii ├«n continu─â expansiune. De ├«ndat─â ce ajung ├«n vale, iubitorii sporturilor de iarn─â r─âm├ón impresiona┼úi de priveli┼čtea impresionant─â a gigan┼úilor mun┼úi din Parcul Natural Adamello-Brenta, precum ┼či a grupei Ortler. Passo del Tonale ofer─â o multitudine de activit─â┼úi, printre care c─âl─ârit, plimb─âri cu sanie tras─â de c├óini huski ori plimb─âri cu tr─âsura, acestea sunt doar c├óteva dintre atrac┼úiile care v─â stau la dispozi┼úie. O alt─â atrac┼úie a domeniului schiabil Pontedilegno Tonale este domeniul schiabil glaciar Presena, ghe┼úarul omonim ating├ónd o altitudine de 3000 m. Mai mult, datorit─â pozi┼úiei sale, Passo del Tonale este un punct perfect de start pentru drume┼úiile de iarn─â. Pe parcursul celor 50 km de c─âr─âri montane pentru dume┼úii ave┼úi posibilitatea s─â arunca┼úi o privire asupra v─âii ├«nz─âpezite.

Dup─â o zi de schi obositoare ╚Öi consumatoare de energie, cabanele montane par╚Ťial rustice ╚Öi barurile din satele din jur v─â invit─â s─â z─âbovi╚Ťi la un pahar de vin sau la o felie de pizza, ┼či astfel s─â v─â pute╚Ťi aminti de ziua respectiv─â ├«ntr-o atmosfer─â prietenoas─â. Dac─â v─â dori╚Ťi o panoram─â uluitoare, Sky Bar, situat la 3.000 m deasupra nivelului m─ârii este locul potrivit. Pentru to╚Ťi cei care doresc s─â ├«ncheie ziua lung─â pe p├órtii ├«ntr-o not─â sportiv─â, exist─â posibilitatea de a se dovedi ca un a╚Öa-numit musher pe o sanie tras─â de husky ├«n Ponte di Legno, la 10 km distan╚Ť─â. V─â pute╚Ťi bucura de o plimbare romantic─â de iarn─â c─âlare sau de o plimbare cu tr─âsura tras─â de cai prin peisajul montan acoperit de z─âpad─â. P├órtia de derdelu┼č de noapte Carezze, cu o lungime de 300 de metri, este situat─â la telescaunul Scoiattolo ╚Öi este foarte popular─â printre copii. ├Än Trentino exist─â multe alte activit─â╚Ťi ├«n afara p├órtiei: la Trentino Ski Sunrise ave╚Ťi ocazia s─â fi╚Ťi printre primii care fac viraje ├«n z─âpada proasp─ât preg─âtit─â ╚Öi s─â v─â bucura╚Ťi de peisajul frumos. Sau ├«ndr─âzni╚Ťi o aventur─â ╚Öi ├«ncerca╚Ťi escalada pe ghea╚Ť─â. ├Änso╚Ťi╚Ťi de un ghid, ve╚Ťi fi echipa╚Ťi cu crampoane, piolet ╚Öi casc─â de protec╚Ťie ╚Öi ve╚Ťi tr─âi senza╚Ťii tari garantate!

Cu skipass-ul "Pontedilegno Tonale" ave┼úi acces la 100 km de p├órtii ┼či 32 instala┼úii pe cablu. Domeniul schiabil este potrivit at├ót pentru ├«ncep─âtori ┼či cei mai pu┼úin experimenta┼úi c├ót ┼či pentru cei mai avansa┼úi, fiind ideal pentru publicul larg. Profesioni┼čtii au la dispozi┼úie p├órtia Paradiso, de 3 km pentru cobor├órile de carving. P├órtia cu nocturn─â de 1 km Valena, snowpark-ul de 700 m ori numeroasele posibilit─â┼úi de freeride fac ca acest domeniu schiabil - ├«mpreun─â cu priveli┼čtile de vis ale colo┼čilor ce ├«nconjoar─â valea - s─â fie foarte variat. Un alt punct de atrac┼úie este ┼či p├órtia Ponte di Legno, cu ai s─âi 11 km ┼či o diferen┼ú─â de nivel de 1691 m, reprezent├ónd astfel una dintre mai lungi cobor├óri din Europa!Ghe┼úarul Presena de 3000 m ├«n─âl┼úime v─â invit─â s─â v─â bucura┼úi de z─âpad─â sclipitoare pe p├órtia de 3 km, chiar dac─â ├«n vale sunt deja temperaturi v─âratice.

Re┼úeaua de p├órtii schi fond, cu grad de dificultate mijlocie m─âsoar─â 21 km lungime. P├órtia de altitudine Tonale porne┼čte direct din sta┼úiune ┼či are o lungime de 8 km. Ridic├óndu-se p├ón─â la cota 1 883 m, nu este neap─ârat foarte u┼čor de parcurs. Dar de ├«ndat─â ce a┼úi reu┼čit s─â traversa┼úi acest obstacol ve┼úi fi r─âspl─âti┼úi cu panorama montan─â superb─â a mun┼úilor ├«nconjur─âtori.

vezi mai multe

Oferta vacanta Hotel Gardenia Passo del Tonale cu zbor din DE ORIUNDE

Solicita oferta