Diana Resort - Oferta Constantin si Elena

📢Rezerva vacanta prin BreezeVoyage.Ti-am pregatit cele mai bune oferte de vacanta pentru hotel Diana Resort - Oferta Constantin si Elena !Profita acum si rezerva o vacanta in Baile Herculane
Baile Herculane, Romania
Diana Resort este situat la 250 de metri de centrul statiunii Baile Herculane si la 2 minute de mers pe jos de raul Cerna.

Facilitati hotel: receptie non-stop, room service, restaurant, terasa, bar, piscina exterioara, programe cu animatori pentru copii, centru de tratament, centru Wellness & SPA (piscina interioara, sauna, jacuzzi, zona de relaxare, masaj), sali de conferinte, seif, fax/fotocopiator, organizare excursii, scaun pentru copii, jocuri si puzzle-uri, informatii turistice, curierat, camera de bagaje, servicii de calcatorie, spalatorie, WI-FI gratuit, parcare pazita gratuita.

Facilitati camere: TV LED, minibar, uscator de par, baie proprie cu dus/cada, telefon, Wi-Fi gratuit, balcon, mic dejun in camera, halat pentru SPA si papuci de interior contra cost.

~
Oferta include: - 2 nopti cazare; - 21.05: cina romaneasca; - 22.05: mic dejun; - parcare gratuita (in limita disponibilitatii); - internet Wi-Fi. Informatii suplimentare: - cina romanească va fi set-meniu si are incluse bauturi alcoolice si muzica live; - in cazul in care reglementarile legale care vor fi in vigoare pe perioada desfasurarii evenimentului vor permite accesul la piscine si saune, accesul la Diviana Spa va fi posibil pentru oaspetii cazati in hotel: piscina interioara de inot pentru adulti si copii cu apa incalzita, 4 tipuri de sauna, jacuzzi interior si exterior, zona de relaxare, Aqua Splash pentru copii. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Oferta include:
- 2 nopti cazare;
- 21.05: cina romaneasca;
- 22.05: mic dejun;
- parcare gratuita (in limita disponibilitatii);
- internet Wi-Fi.

Informatii suplimentare:
- cina romanească va fi set-meniu si are incluse bauturi alcoolice si muzica live;
- in cazul in care reglementarile legale care vor fi in vigoare pe perioada desfasurarii evenimentului vor permite accesul la piscine si saune, accesul la Diviana Spa va fi posibil pentru oaspetii cazati in hotel: piscina interioara de inot pentru adulti si copii cu apa incalzita, 4 tipuri de sauna, jacuzzi interior si exterior, zona de relaxare, Aqua Splash pentru copii.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Oferta vacanta Diana Resort - Oferta Constantin si Elena Baile Herculane cu zbor din DE ORIUNDE

Solicita oferta