Conrad Maldives Rangali Island

­čôóRezerva vacanta prin BreezeVoyage.Ti-am pregatit cele mai bune oferte de vacanta pentru hotel Conrad Maldives Rangali Island !Profita acum si rezerva o vacanta in Alifu Dhaal Atoll
Alifu Dhaal Atoll, Maldives

Situat─â pe 2 insule separate unite printr-un pod, Conrad Maldives Rangali Island este o proprietate luxoas─â care ofer─â vile private spatioase. Complexul pune la dispozitie restaurantul subacvatic Ithaa, construit integral din sticl─â, precum si 2 centre spa premiate.

Amenajate pe o zon─â de uscat care p─âtrunde pan─â la 500 de metri in apele Oceanului Indian, vilele de la Conrad Rangali Island beneficiaz─â de toate dot─ârile necesare pentru a asigura confortul oaspetilor, printre care acces gratuit la internet WiFi, TV cu ecran plat si DVD player. Ferestrele din podea pan─â in tavan au cadrul din lemn si ofer─â vedere frumoas─â la mare sau la plaj─â.

Oaspetii se vor putea bucura de relaxare deplin─â la Lagoon Spa Retreat si la Over-Water Spa. Pentru ca sejurul s─â fie si mai pl─âcut, oaspetii pot vizita boutique-ul italian al propriet─âtii sau pot descoperi cultura local─â intr-o excursie de o zi pe una dintre insulele din jur.

Cele 12 restaurante si baruri de talie mondial─â de la Conrad Maldives servesc o varietate de preparate internationale, specialit─âti mediteraneene si delicii la gr─âtar. The Wine Cellar ofer─â peste 600 de sticle de vin de cea mai bun─â calitate.

Pentru a ajunge la Conrad Maldives Rangali Island, veti face o c─âl─âtorie pitoreasc─â de 30 de minute cu un hidroavion care asigur─â transferul de la Aeroportul International din Mal├ę.

vezi mai multe

Asistenta turistica locala; Transfer aeroport - hotel - aeroport; Avion Bucuresti-Dubai/Dubai-Male Bucuresti - Male; ; ; Avion Male-Dubai/Dubai-Bucuresti Male - Bucuresti; Package discount; Package commission

vezi mai multe

Oferta vacanta Conrad Maldives Rangali Island Alifu Dhaal Atoll cu zbor din Cluj Napoca

Solicita oferta