Hotel O3zone - Oferta Standard - Pensiune completa

100% distracție GARANTATA! Petreceți vacanta cu familia în Baile Tusnad prin BreezeVoyage
Baile Tusnad, Romania
Hotelul O3zone este amplasat in centrul statiunii, orientat spre Stanca Soimilor.

Facilitati hotel: 111 camere duble matrimoniale sau twin, 5 apartamente, 1 apartament de lux, 2 lifturi, un restaurant clasic, 2 baruri, centru Spa & Wellness (o piscina cu apa incalzita si instalatie de inot contra curentului, un jacuzzi profesional, o sauna umeda si o sauna uscata, dusuri emotionale, cabinete de terapii, o zona de hidroterapie, doua zone de fitness), 3 sali de conferinta, centru de inchiriere articole sportive, parcare pazita, Wi-Fi.

Facilitati camere: telefon, baie cu cada sau cabina de dus, TV, AC, minibar, uscator de par, seif, prosoape, halate de baie si papuci, Wi-Fi. Unele camere au balcon.

~
Servicii incluse: - cazare cu pensiune completa bufet (mic dejun + pranz + cina); - acces gratuit la Spa (piscina interioara, jacuzzi, saune, mini sala fitness). Informatii suplimentare: - program functionare Spa ~ Luni 14:00-21:00, Marti-Duminica 09:00-21:00. Perioadele in care Centrul Spa va fi inchis temporar pentru lucrari de mententanta vor fi comunicate ulterior; - taxa speciala de promovare a statiunii NU este inclusa in tarife si se achita la receptie, in momentul cazarii. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Servicii incluse:
- cazare cu pensiune completa bufet (mic dejun + pranz + cina);
- acces gratuit la Spa (piscina interioara, jacuzzi, saune, mini sala fitness).

Informatii suplimentare:
- program functionare Spa ~ Luni 14:00-21:00, Marti-Duminica 09:00-21:00. Perioadele in care Centrul Spa va fi inchis temporar pentru lucrari de mententanta vor fi comunicate ulterior;
- taxa speciala de promovare a statiunii NU este inclusa in tarife si se achita la receptie, in momentul cazarii.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare

Solicita oferta