Jalsa Beach Hotel & Spa

🎯Nu lăsa pe ultimul moment rezervarea vacantei. Cele mai bune vacante sunt rezervate rapid in Poste Lafayette , iar capacitatea in Jalsa Beach Hotel & Spa de 3 stele este limitată.💛🧡💙
Poste Lafayette Mauritius
de la
EUR 3738 00 EUR
2 adulti
Charter Mauritius - Jalsa Beach Hotel & Spa, cu plecare din Bucuresti

Hotelul Jalsa Beach este orientat spre o lagună turcoaz, cu vedere panoramică la munte. Situat printre grădinile tropicale, hotelul pune la dispoziție o piscină extinsă și sesiuni de scufundări pentru a admira uimitorul recif de corali.

Camerele cu aer condiționat au decor in culori luminoase, cu mobilier din lemn și balcon privat cu vedere la lagună sau la grădină. Acestea sunt prevăzute cu TV cu ecran plat și DVD player, aparat de ceai/cafea și baie privată spațioasă.

Jalsa Beach Hotel & Spa găzduiește centrul Repose Spa, care oferă o serie de tratamente, saună, hamam și centru de fitness. Restaurantul hotelului oferă preparate din bucătăria europeană, indiană, chineză și din Mauritius. De asemenea, există un magazin tip boutique, iar proprietatea oferă lecții de scufundări și kitesurfing, la cerere.

In zonele publice este disponibil acces gratuit la internet WiFi. Port Louis se află la 36 km, iar Aeroportul Internațional SSR este la 55 km.

vezi mai multe

Jalsa Beach Hotel & Spa din Poste Lafayette este o locatie perfectă pentru relaxare și distracție ! 💙 𝗩𝗲𝗿𝗶𝗳𝗶𝗰𝗮 𝗿𝗮𝗽𝗶𝗱 𝗮𝗰𝗲𝗮𝘀𝘁𝗮 𝗼𝗳𝗲𝗿𝘁𝗮👇

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta