Iolida Beach

🎯Nu lăsa pe ultimul moment rezervarea vacantei. Cele mai bune vacante sunt rezervate rapid in Agia Marina , iar capacitatea in Iolida Beach de 4 stele este limitată.💛🧡💙
Agia Marina Grecia
Charter Creta - Chania - Iolida Beach, cu plecare din Cluj Napoca

Situat la doar cațiva metri de plaja Agia Marina, Iolida Beach Hotel cuprinde 2 clădiri legate cu o impresionantă pasarelă de sticlă care oferă acces ușor la toate zonele hotelului.

Unitătile de cazare de la Iolida sunt luminoase si mobilate simplu, dar elegant si au balcon privat. Toate unitătile de cazare oferă acces gratuit la internet prin cablu, TV si chicinetă cu un cuptor si minifrigider. Se oferă articole de toaletă gratuite si uscător de păr.

Oaspetii pot incepe ziua cu un mic dejun tip bufet la restaurantul à la carte al proprietătii, care oferă si mesele de pranz si cina. Snack barul serveste mese usoare si băuturi răcoritoare.

Langă piscină există sezlonguri, iar oaspetii se pot bucura de un joc de biliard. Sunt disponibile săli de conferinte, precum si un loc de joacă pentru copii. Oaspetii care doresc să se mentină in formă au la dispozitie un centru de fitness si se oferă si tratamente de masaj.

La cațiva pași se găsesc mai multe taverne si baruri. Portul Souda este la 17 km, iar orasul Chania si portul său pitoresc vechi se află la 10 km. Aeroportul international Ioannis Daskalogiannis este la 30 km.

vezi mai multe

Iolida Beach din Agia Marina este o locatie perfectă pentru relaxare și distracție ! 💙 𝗩𝗲𝗿𝗶𝗳𝗶𝗰𝗮 𝗿𝗮𝗽𝗶𝗱 𝗮𝗰𝗲𝗮𝘀𝘁𝗮 𝗼𝗳𝗲𝗿𝘁𝗮👇

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta