Sea Breeze Beach House

📢Rezerva vacanta prin BreezeVoyage.Ti-am pregatit cele mai bune oferte de vacanta pentru hotel Sea Breeze Beach House !Profita acum si rezerva o vacanta in Christ Church
Christ Church, Barbados
Tripadvisor Score:4.5

Locatie Sea Breeze Beach House:Hotelul este situat pe coasta de sud a Barbados, la doar câteva minute de Oistins. În aproximativ 20 de minute te afli în Bridgetown și în cea mai mare zonă duty-free de pe insulă. Aeroportul Grantley Adams este la aproximativ 15 minute, ceea ce face ușor să ajungeți și să plecați rapid.

 

Sea Breeze Beach House oferă oaspeților săi spațiu într-un total de 122 de unități rezidențiale. Vei fi întâmpinat la recepție, de unde poți ajunge cu ușurință în camera cu liftul.5 restaurante à la carte vă răsfață cu delicatese din bucătăria locală și internațională și cu pește și fructe de mare. În 4 baruri vă puteți relaxa cu o băutură răcoritoare. Grădina are o terasă la soare. De asemenea, vă puteți relaxa lângă piscină cu șezlonguri, umbrele de soare și prosoape. Piscina de relaxare este un refugiu minunat numai pentru adulți. Complexul are, de asemenea, Wi-Fi, un terminal de internet contra cost, un butic, un magazin de suveniruri și un coafor.

Camere Sea Breeze Beach House:

Cameră standard clasică

36-40 mp, vedere la grădină, zonă de relaxare, duș, uscător de păr, aer condiționat, ventilator, seif, masă de călcat, fier de călcat, TV, iPod docking station, radio, telefon, cafea/ceai, frigider, balcon.

Cameră clasică cu grădină lângă piscină

36-40 mp, parter, vedere la grădină, vedere la piscină, zonă de relaxare, duș, uscător de păr, aer condiționat, ventilator, seif, masă de călcat, fier de călcat, TV, iPod docking station, radio, telefon, cafea/ceai, frigider, balcon .

Cameră clasică cu vedere la ocean

36-40 mp, vedere la mare, dus, uscator de par, aer conditionat, ventilator, seif, masa de calcat, fier de calcat, TV, iPod docking station, radio, telefon, cafea/ceai, frigider, balcon.

Cameră clasică pe malul oceanului

31-35 mp, vedere la mare (directă), living/dormitor combinat, duș, uscător de păr, aer condiționat, ventilator, seif, masă de călcat, fier de călcat, TV, iPod docking station, radio, telefon, cafea/ceai, frigider, balcon , la sosirea in camera vin spumant

Suită Junior de lux pe malul oceanului

51-60 mp, vedere la mare (directă), living/dormitor combinat, zonă de relaxare, duș, uscător de păr, aer condiționat, ventilator, minibar, umplut regulat, seif, masă de călcat, fier de călcat, TV, iPod docking station, radio, telefon, espressor, cafea/ceai, frigider, balcon, serviciu de concierge.

Lux cu 2 dormitoare cu vedere la ocean

71-80 mp, vedere la mare (parțial), living/dormitor combinat, 2 dormitoare separate, zonă de relaxare, duș, uscător de păr, aer condiționat, ventilator, minibar, reaprovizionat regulat, seif, masă de călcat, fier de călcat, TV, iPod docking station statie, radio, telefon, espressor, cafea/ceai, frigider, balcon, serviciu de concierge.

vezi mai multe

Transfer aeroport - hotel - aeroport; Avion Bucuresti-Amsterdam/Amsterdam-Bridgetown 2022-2023 Bucuresti - Bridgetown; Taxe de aeroport; Catering; Avion Bridgetown-Amsterdam/Amsterdam-Bucuresti 2022-2023 Bridgetown - Bucuresti; Package commission

vezi mai multe

Oferta vacanta Sea Breeze Beach House Christ Church cu zbor din Bucuresti

Lun Mar Mie Joi Vin Sam Dum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
verifica
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Solicita oferta