GRECOTEL DAPHNILA BAY DASSIA

­čôóRezerva vacanta prin BreezeVoyage.Ti-am pregatit cele mai bune oferte de vacanta pentru hotel GRECOTEL DAPHNILA BAY DASSIA cu zbor din Baia Mare
Dassia Corfu, Grecia
P.O. Box 11 in Tzavros GR 49100, Dassia, Corfu Island, Greece
Grecotel Daphnila Bay este amplasat pe versantul unui deal înverzit cu vedere la Golful Dassia din Corfu.

Localizare

Grecotel Daphnila Bay este amplasat pe versantul unui deal ├«nverzit cu vedere la Golful Dassia, iar centrul localit─â╚Ťii Dassia se afl─â la 2,5 km de hotel, ora╚Öul pitoresc Corfu este la 13 km. Aeroportul Interna╚Ťional Ioannis Kapodistrias din Corfu este situat la 14 km.


Facilitati hotel

Printre facilit─â╚Ťile oferite de hotel se num─âr─â o recep╚Ťie disponibil─â nonstop ╚Öi o varietate de servicii de concierge, centrul de spa care ofer─â o varietate de tratamente de ├«ntinerire ╚Öi include piscin─â interioar─â, cad─â cu hidromasaj, saun─â ╚Öi b─âi de aburi.

Oaspe╚Ťii care doresc s─â se men╚Ťin─â ├«n form─â pot utiliza ╚Öi facilit─â╚Ťile de fitness,┬á2 piscine cu ap─â dulce ╚Öi o piscin─â pentru copii, situate ├«n mijlocul unor gr─âdini ├«nflorite.

Proprietatea pune la dispozi╚Ťie o varietate de activit─â╚Ťi ╚Öi facilit─â╚Ťi, precum cluburi pentru copii ╚Öi adolescen╚Ťi ╚Öi facilit─â╚Ťi de spa ╚Öi gimnastic─â.


Facilitati camere

Toate camerele bine dotate au TV prin satelit și balcon sau terasă. Acestea au vedere la grădini și la Marea Ionică, iar bungalourile sunt ascunse printre măslini. Băile private includ duș sau cadă, uscător de păr și articole de toaletă gratuite.ÔÇó Sejururi externe, plecari 2022: 30% avans la inscriere; Restul de 70% se achita cu pana la 21 zile inainte de data calatoriei propriu-zise.

vezi mai multe

Transport autocar;

7 nopti cazare;

Masa in functie de varianta de cazare aleas─â;

Insotitor de grup;

Asisten╚Ť─â turistic─â local─â.

vezi mai multe

Taxa hotelier─â - se achit─â la recep╚Ťie de catre client. Aceasta difer─â ╚őn func╚Ťie de clasificarea hotelului ╚Öi destina╚Ťie

Bilet ferryboat - 30 euro/ pers (dus-intors, tariful poate suferi modificari datorita cresterii costului combustibilului.)

Taxele de intrare la obiectivele turistice si programele optionale

Alte taxe si cheltuieli personale

vezi mai multe

Oferta vacanta GRECOTEL DAPHNILA BAY DASSIA Dassia Corfu cu zbor din Baia Mare

Solicita oferta