Hotel Ravenala Attitude Mauritius

­čôóRezerva vacanta prin BreezeVoyage.Ti-am pregatit cele mai bune oferte de vacanta pentru hotel Hotel Ravenala Attitude Mauritius cu zbor din Bucuresti
Balaclava, Mauritius
de la
EUR 3199 28 EUR
2 adulti
Charter Mauritius - Hotel Ravenala Attitude Mauritius, cu plecare din Bucuresti

Ravenala Attitude este un hotel de suite de 4 stele, avand o locatie retras─â, intr-o gr─âdin─â exotic─â intre Oceanul Indian si Raul Citron, pe coasta de nord-vest a Insulei Mauritius.

Oaspetii vor beneficia de cazare in suite spatioase, decorate in nuante de ocru, cu tes─âturi naturale si ratan, oferind o atmosfer─â simpl─â, dar exotic─â in stilul insulei. Toate suitele ofer─â aer conditionat, minibar, TV cu plasm─â si balcon sau teras─â.

Ravenala Attitude pune la dispozitie 10 restaurante, fiecare cu propria identitate, atmosfer─â si buc─ât─ârie. Oaspetii cu rezerv─âri in regim de demipensiune pot beneficia de o experient─â Dine Around la 7 din cele 10 restaurante. De asemenea, exist─â mai multe baruri disponibile pentru cocktailuri, b─âuturi si divertisment de sear─â.

Pentru relaxare, exist─â un centru spa si de wellness, cu s─âli de masaj, hamam si salon de infrumusetare. Oaspetii se pot relaxa la cele 2 piscine in aer liber sau se pot antrena in centrul de fitness. Printre alte activit─âti oferite se num─âr─â canotaj, surfing cu vasl─â, tenis, windsurfing si gimnastic─â acvatic─â. Este disponibil si un club pentru copii.

Aeroportul Sir Seewoosagur Ramgoolam este la 45 km si se pot asigura transferuri de la/la aeroport, la un cost suplimentar.

vezi mai multe

Alege tipul calatoriei

Solicita oferta