Résidence Atria-Crozats

🎯Nu lăsa pe ultimul moment rezervarea vacantei. Cele mai bune vacante sunt rezervate rapid in Avoriaz , iar capacitatea in Résidence Atria-Crozats de 0 stele este limitată.💛🧡💙
Avoriaz Franţa
Skipass inclus!
Avoriaz - Armonie invernală perfectă!

Aşezarea Avoriaz este situată la cota 1800 m, pe partea franceză chiar în centrul regiunii de schi Les Portes du Soleil. Satul montan complet fără trafic auto a fost construit în 1960 pe o păşune, automobilele au fost înlocuite cu trăsuri. Arhitectura şi design-ul modern sunt armonios integrate în natură şi asigură o atmosferă primitoare. Avoriaz este unul din cele mai sigure domenii din Franţa în ceea ce priveşte existenţa zăpezii. Un alt avantaj este accesul rapid şi uşor la pârtii - practic de la oricare din apartamente ajungeţi - după o mică coborâre prin centru - direct la instalaţiile domeniului schiabil. De aici ajungeţi la pârtiile largi, care promit coborâri plăcute. Şi în afara pârtiilor veţi găsi destule de făcut în Avoriaz: parcul de distracţii acvatic "Aquariaz" din 2012 este unul din cele mai mari şi mai elevate din lume şi oferă zone pentru toate vârstele, jacuzzi, un tobogan halfpipe, un perete de căţărări deasupra apei şi multe altele. Atrage în plus şi cu o floră unică şi vederea panoramică superbă asupra munţilor înconjurători. Avoriaz este o destinaţie potrivită şi pentru turiştii mai tineri, cu o ofertă excelentă de pub-uri, baruri şi o discotecă.

Avoriaz este cea mai animată staţiune din Portes du Soleil şi nu se lasă mai prejos nici în comparaţie cu staţiunile austriece în ceea ce priveşte Après-Ski! Numeroase cabane atrag deja în domeniul schiabil cu atmosferă primitoare şi bunătăţi cum ar fi Tartiflette şi băuturi fierbinţi. Târziu după închiderea instalaţiilor pe cablu vă puteţi distra în continuare în barurile şi discotecile din Avoriaz. Adrese îndrăgite sunt de exemplu "La Cabane", Yeti-Bar sau "Shooters" şi discotecile "Le Yak" şi "La Fantastique". O seară liniştită puteţi petrece la cinematograf sau în numeroasele restaurante - cu specialităţi regionale cum ar fi fondue sau Raclette. Ca alternative pentru pârtiile de schi Avoriaz are multe de oferit: speedflying, skydiving sau tururi cu skidoo sau mai liniştite ca de exemplu derdeluş, patinaj sau mai exotic plimbări cu Segway. "Aquariaz" cu ai săi 2400 m² de suprafaţă este o destinaţie pentru mic şi mare - diverse bazine, jacuzzi, un tobogan halfpipe şi un mic râuleţ sunt doar câteva din motivele din care în Avoriaz nu se pune vorba de plictiseală.

Cu skipass-ul "Avoriaz" vă stau la dispoziţie 49 km de pârtii şi 34 de instalaţii pe cablu la altitudini între 1100 - 2460 m altitudine. Din fiecare unitate de cazare ajungeţi fără probleme direct în domeniul schiabil. Telecabina modernă vă transportă de la Vallée des Prodains la Avoriaz repede şi confortabil. În Avoriaz veţi găsi nu doar cele mai multe pârtii din regiune, ci şi cele mai variate. Pârtiile largi şi uşoare sunt ideale pentru începători şi familii, cei cu destulă experienţă se pot da în schimb după plac pe "Crozats": este vorba de una din cele mai abrupte coborâri din regiune, cu 4 km lungime şi o diferenţă de altitudine de 1000 m. Chiar în apropiere se află şi legendara "Mur Suisse", deci "Peretele Elveţian" - foarte abruptă, şi rezervată doar celor cu multă experienţă. Chiar în centrul Avoriaz îi aşteaptă pe cei mici o lume dedicată exclusiv lor, Jardin d'enfants. Cu skipass-ul "Les Portes du Soleil" vă aşteaptă chiar 580 km de pârtii, cu legături directe la Avoriaz şi staţiunile elveţiene Torgon şi Morgins (v. regiunea de schi)

Portes du Soleil nu se limitează la a fi un paradis pentru practicanţii de schi alpin, şi pentru schi fond oferta este de vis! 260 km de pârtii de schi fond vă aşteaptă să le descoperiţi. Datorită situării la altitudine - majoritar peste cota 1000 - şi profilului blând pre-alpin condiţiile pentru schi fond sunt aproape perfecte. Cea mai mare parte a pârtiilor este pe partea franceză. Pentru unele din pârtii se percep taxe de folosire, sau cel puţin pentru folosirea instalaţiilor de transport pe cablu. După cei 97 km de pârtii din Morzine, Avoriaz se mândreşte cu un total de 29,5 de km fiind astfel a doua staţiune ca ofertă de schi de fond. Multe din pârtii duce aici la de-a lungul limitei de vegetaţie sau prin păduri dese de conifere , promiţând astfel experienţe unice. O vedere panoramică impresionantă şi multă siguranţă în ceea ce priveşte existenţa zăpezii oferă pârtia la altitudine "Le Proclou" (1600-1800 m), care pretinde condiţie bună cu ai săi 6 km lungime. Cei cu experienţă trebuie neapărat să încerce cei 12 km ai "Croix des Combes", una din cele mai lungi şi mai exigente pârtii de schi fond din regiune.

vezi mai multe

Résidence Atria-Crozats din Avoriaz este o locatie perfectă pentru relaxare și distracție ! 💙 𝗩𝗲𝗿𝗶𝗳𝗶𝗰𝗮 𝗿𝗮𝗽𝗶𝗱 𝗮𝗰𝗲𝗮𝘀𝘁𝗮 𝗼𝗳𝗲𝗿𝘁𝗮👇

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta