Millennium Atria Business Bay

🎯Nu lăsa pe ultimul moment rezervarea vacantei. Cele mai bune vacante sunt rezervate rapid in Dubai , iar capacitatea in Millennium Atria Business Bay de 5 stele este limitată.💛🧡💙
Dubai United Arab Emirates
Dubai / Business Bay
Tripadvisor Score:4.5

Millennium Atria Business Bay este situat în Dubai, la 3 km de At The Top - Burj Khalifa și pune la dispoziție un centru de fitness, terasă și grădină. Toate camerele au bucătărie și baie.

Localizare

Burj Khalifa este la 3,3 km de hotel, iar Opera Dubai se află la 3,4 km. Aeroportul Internațional din Dubai se găsește la 16 km.


Facilitati Hotel

Millennium Atria Business Bay pune la dispoziție un centru de fitness, terasă și grădină. Acest hotel servește mic dejun continental în fiecare dimineață. De asemenea, acest hotel de 5 stele are o cadă cu hidromasaj și piscină în aer liber.


Facilitati Camere

Camerele hotelului sunt dotate cu aparat de cafea. Toate unitățile de la Millennium Atria Business Bay au TV cu ecran plat și vedere la lac. Unitățile sunt amenajate cu o zonă de relaxare.

vezi mai multe

7nopti cazare cu tipul de masa ales in functie de hotel
bilet de avion fly dubai, bagaj de cala 20kg/pers, bagaj de mana 7kg/pers
transfer aeroport/hotel/aeroport
asistenta turistica

vezi mai multe

DIRHAM TAX: 20aed/zi/camera/h5*, 15aed/zi/camera/h4*
asigurarea medicala

vezi mai multe

Millennium Atria Business Bay din Dubai este o locatie perfectă pentru relaxare și distracție ! 💙 𝗩𝗲𝗿𝗶𝗳𝗶𝗰𝗮 𝗿𝗮𝗽𝗶𝗱 𝗮𝗰𝗲𝗮𝘀𝘁𝗮 𝗼𝗳𝗲𝗿𝘁𝗮👇

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta