Hotel Atolon

🎯Nu lăsa pe ultimul moment rezervarea vacantei. Cele mai bune vacante sunt rezervate rapid in Cala Millor , iar capacitatea in Hotel Atolon de 4 stele este limitată.💛🧡💙
Cala Millor Spania
Sejur Mallorca - Hotel Atolon, cu plecare din Cluj Napoca

Amplasare

Hotelul la plajă, ideal pentru turiști de la plajă, se află la Cala Bona, nu departe de o plajă. Stațiile mijloacelor locale de transport in comun se află chiar in fața ușii.

Dotări

Hotelul oferă 147 de camere pe 2 nivele la care se poate ajunge cu un lift. Recepția este deschisă la orice oră. Clienților unității de cazare le stau la dispoziție o cameră de bagaje, un seif, un spațiu cu televizor, o sală de jocuri, un serviciu de spălătorie și un centru de afaceri. In spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mană de ajutor la planificarea excursiilor. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă in aer liber. In cazul in care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze intr-un garaj sau in parcare.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat, sistemul de incălzire și ventilatorul creează o atmosferă plăcută in camere. In majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele cu mochetă dispun de un pat dublu. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Mai sunt disponibile și un frigider și un aparat pentru cafea/ceai. Un telefon cu apelare directă, televizorul, radioul și WiFi-ul oferă un concediu confortabil. In baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Locul de cazare oferă camere de nefumători.

Sport/divertisment

In timp ce adulții inoată in piscina exterioară, copiii se distrează de minune in bazinul cu apă de mică adancime. Sunt disponibile o terasă insorită, șezlonguri și umbrele. La barul piscinei/snack-bar sunt oferite băuturi răcoritoare. Printre ofertele de activități in timpul liber ale hotelului se numără pescuit, windsurfing, biliard, un spa, terapii prin masaj și un solariu. Pentru timpul liber se propun un program de recreere și un miniclub. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Locurile unde se poate lua masa cuprind o sală de mese, o cafenea și un bar. Clienții vor găsi bucate diverse in restaurantul pentru nefumători cu aer condiționat. Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. Se oferă spre rezervare demipensiune. La mic dejun și o cină se organizează un bufet divers. De asemenea, unitatea de cazare pune la dispoziție oferte speciale de masă.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

vezi mai multe

Hotel Atolon din Cala Millor este o locatie perfectă pentru relaxare și distracție ! 💙 𝗩𝗲𝗿𝗶𝗳𝗶𝗰𝗮 𝗿𝗮𝗽𝗶𝗱 𝗮𝗰𝗲𝗮𝘀𝘁𝗮 𝗼𝗳𝗲𝗿𝘁𝗮👇

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta