RIU Atoll Maldives

🎯Nu lăsa pe ultimul moment rezervarea vacantei. Cele mai bune vacante sunt rezervate rapid in Maldives , iar capacitatea in RIU Atoll Maldives de 4 stele este limitată.💛🧡💙
Maldives Maldives
Descriere hotel: Resortul Riu Atoll Maldives, a fost inaugurat anul acesta si este situat pe plaja privata din Maafushi. Hotelul are peste 250 de camere luxoase, piscina pentru adulti cu vedere la ocean, piscina pentru copii,  ofera Wi-Fi gratuit si 3 restaurante tematice. 

Localizare: Este situat pe plaja privata din Maafushi. La o distanta de 180 km fata de Aeroportul International Valena si la doar 5 km de  capitala atolului Dhaalu Atoll, respectiv Kudahuvadhoo. 


Facilitati hotel: piscina pentru adulti cu swim-up bar, piscina pentru copii, prosoape si sezlonguri, 3 restaurante tematice, respectiv restaurantul principal Dhoni, Beaf Steak House, Sofia si Boduberu cu lounge si terasa, 2 baruri si anume: Lounge Bar si Sports Bar, care sunt deschise non stop, club si loc de joaca pentru copii, centru SPA ( contra cost), acces gratuit Wi-Fi in toate zonele, sala fitness (turistii trebuie sa sa aiba incaltaminte adecvata si varsta de peste 18 ani). Pentru iubitorii sporturilor nautice hotelul ofera cursuri de scuba diving (cost suplimentar). 


Facilitati camere: Riu Atoll Maldives dispune de peste 250 camere dotate cu TV, minibar, canapea, aer conditionat si ventilator, facilitati pentru prepararea ceaiului si a cafelei,, baie privata cu dus sau cada.
- Double Standard: 31 metri patrati, cu pat dublu king size sau doua paturi twin.
- Double room with direct beach access: 31 metri patrati, cu pat dublu king size sau doua paturi twin, are acces direct la plaja.
- Junior Suite - overwater: 37 metri patrati, cu pat dublu king size sau doua paturi twin, are acces direct la ocean, are in plus un baldachin si sezlonguri. 
- Superior Junior Suite - overwater: 41 metri patrati, cu pat dublu king size sau doua paturi twin, are acces direct la ocean, terasa cu baldachin si sezlonguri,


Transfer: Se realizeaza cu avionul plus barca rapida. Se va efectua zbor dus-intors catre Aeroportul International Kudahuvadhoo, de unde turistii vor fi preluati si transportati cu barca rapida. Durata va fi de aprovimativ 60-70 minute.

Limita bagaj: Limita maxima admisa este de 20 kg pentru bagajul de cala si 5 kg pentru cel de mana.


Site: https://www.riu.com/en/hotel/maldivas/dhaalu-atoll/hotel-riu-atoll/#rooms-grid

vezi mai multe

transfer aeroport - hotel - aeroport; Handling Fee; Transport Avion OTOPENI - MALDIVE 2022 - 2023 (TK) Bucuresti - Maldives; Taxele de aeroport; Transport Avion MALDIVE - OTOPENI 2022 - 2023 (TK) Maldives - Bucuresti

vezi mai multe

RIU Atoll Maldives din Maldives este o locatie perfectă pentru relaxare și distracție ! 💙 𝗩𝗲𝗿𝗶𝗳𝗶𝗰𝗮 𝗿𝗮𝗽𝗶𝗱 𝗮𝗰𝗲𝗮𝘀𝘁𝗮 𝗼𝗳𝗲𝗿𝘁𝗮👇

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta