Dhigufaru Island Resort(Baa Atoll)

🎯Nu lăsa pe ultimul moment rezervarea vacantei. Cele mai bune vacante sunt rezervate rapid in Maldives , iar capacitatea in Dhigufaru Island Resort(Baa Atoll) de 4 stele este limitată.💛🧡💙
Maldives Maldive
9X2R+V28, Dhigufaruvinagan'du, Kendhoo, Maldives
Tripadvisor Score:4.5

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Situat în Dhigufaruvinagandu, regiunea Baa Atoll, la 29 km de Dharavandhoo din Baa Atoll, Dhigufaru oferă o piscină în aer liber deschisă pe tot parcursul anului şi o zonă de plajă privată. Complexul pune la dispoziţie un centru spa şi facilităţi pentru sporturi nautice, iar oaspeţii se pot bucura de mese la restaurant. Toate camerele includ TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Unele camere includ o zonă de relaxare unde oaspeţii se pot destinde. Toate camerele includ baie privată. Pentru un plus de confort, oaspeţilor li se asigură halate de baie şi papuci. Hotelul oferă o recepţie cu program nonstop, servicii de baby-sitting şi un salon de coafură. Oaspeţii pot juca biliard la acest complex, iar zona este populară pentru snorkelling.

Localizare Hotel

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Situat în Dhigufaruvinagandu, regiunea Baa Atoll, la 29 km de Dharavandhoo din Baa Atoll.

 


Facilitati Hotel

 Dhigufaru oferă o piscină în aer liber deschisă pe tot parcursul anului şi o zonă de plajă privată. Complexul pune la dispoziţie un centru spa şi facilităţi pentru sporturi nautice, iar oaspeţii se pot bucura de mese la restaurant.

Hotelul oferă o recepţie cu program nonstop, servicii de baby-sitting şi un salon de coafură.

Oaspeţii pot juca biliard la acest complex, iar zona este populară pentru snorkelling.


Facilitati Camere

Toate camerele includ TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Unele camere includ o zonă de relaxare unde oaspeţii se pot destinde. Toate camerele includ baie privată. Pentru un plus de confort, oaspeţilor li se asigură halate de baie şi papuci.

Cu vederi uimitoare și acces la malul mării de la fiecare dintre cele 22 Beach Villa Veli și 8 Beach Villa Boaku (30 Beach Villas), aveți de ales să experimentați liniștea Boaku orientată spre est, sau magnifica priveliste a hotelului. Plaja Veli. Fiecare vilă are un spațiu de duș semi-exterior și baie interioară, precum și spațiu de toaletă pentru el și ea. Camera este dotată cu toate facilitățile moderne de care aveți nevoie. Fiecare cameră duce către propria verandă închisă într-o grădină privată cu vedere la plajă și lagună.

 

 

2 Bedroom Family Villa 

 

Un dublex villa pe plaja, in zona de laguna, beneficiaza de  2 dormitoare, 2 bai, 2 zone de recreere, toate decorate ca fiind spatiul tau de acasa.

 

 

Veli Pool Beach Villa
 
10 vile amplasate in lungul liniei de coasta cu vedere la mare, soare si nisip. Toate vilele sunt amenajate cu o veranda exterioara ce gazduieste o piscina adanca.

 

Fidhanfulhu Vile
 
 
Community Verified icon
 
Vilele noastre excepționale 20 la numar, Fidhanfulhu Vile sunt cazarea perfecta de a petrecere a timpului liber. Aceste vile magnifice pe apă sunt luminoase, spațioase și luxoase. Fiecare vila dispune de propria scara care duce în laguna cristal de jos - perfect pentru înot sau o aventură de snorkeling. Petreceți zilele relaxându-vă la doar câțiva metri deasupra apelor albastre ale Oceanului Indian, îmbibând soarele din șezlongul privat în timp ce vă lasati răsfățați de personalul nostru atent.
 
 

 

 

 FZ 1798/1207 OTP - DXB 15:40 - 21:35 DXB - MLE 02:00 - 07:20 FZ 1208/1795 MLE - DXB 10:05 - 13:45 DXB - OTP 18:30 - 20:05

vezi mai multe

• bilet de avion Fly Dubai, Bucuresti-Male-Bucuresti (zbor cu escala la Dubai)
• bagaj de mana, o piesa de 7 kg; bagaj de cala, o piesa de 23 kg
• catering la bordul aeronavelor pe toate segmentele
• transfer aeroport – hotel – aeroport: salupa rapida, zbor intern, zbor intern + salupa sau hidroavion in functie de pozitia hotelului
• 7 nopţi cazare
• regim masa in functie de unitatea de cazare aleasa
• asistenţă turistică locală în limba engleză
• taxe de aeroport 195 euro/persoana
• taxa de mediu ‘’Green Tax’’ 6 usd/pers

vezi mai multe

• serviciile de masa si bauturile care nu sunt incluse in program
· excursiile optionale;
· alte cheltuieli personale
· taxa turistica, se achita la receptia hotelului; aprox. 1 USD de persoana/ noapte
· asigurare storno/medicala

vezi mai multe

Dhigufaru Island Resort(Baa Atoll) din Maldives este o locatie perfectă pentru relaxare și distracție ! 💙 𝗩𝗲𝗿𝗶𝗳𝗶𝗰𝗮 𝗿𝗮𝗽𝗶𝗱 𝗮𝗰𝗲𝗮𝘀𝘁𝗮 𝗼𝗳𝗲𝗿𝘁𝗮👇

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta