Varu by Atmosphere (North Male)

🎯Nu lăsa pe ultimul moment rezervarea vacantei. Cele mai bune vacante sunt rezervate rapid in Maldives , iar capacitatea in Varu by Atmosphere (North Male) de 5 stele este limitată.💛🧡💙
Maldives Maldive
Varu by Atmosphere Madivaru, 20050, Maldives
Situat în Atolul Male Nord, VARU by Atmosphere - Premium All Inclusive with Free Transfer oferă unități de cazare pe malul mării, cu diverse facilități, precum un restaurant, un bar și o grădină. Facilitățile proprietății includ room-service, un club pentru copii și WiFi gratuit în toate zonele. Complexul asigură o piscină în aer liber, un centru de fitness, o recepție deschisă non-stop și un program de divertisment în timpul serii. Camerele au aer condiționat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, fierbător, dulap, bideu și uscător de păr. Oferind vedere la mare, camerele complexului au baie privată, cu duș și articole de toaletă gratuite. Camerele de la VARU by Atmosphere au zonă de relaxare. Complexul oferă mic dejun continental sau tip bufet. VARU by Atmosphere - Premium All Inclusive with Free Transfer, de 5 stele, are saună și terasă. Oaspeții pot juca biliard, tenis de masă și tenis la proprietate, iar zona este populară pentru snorkelling și canotaj. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional din Male, situat la 10 km de VARU by Atmosphere, iar serviciul de transfer de la/la aeroport este disponibil contra cost.

Localizare Hotel

Situat în Atolul Male Nord, VARU by Atmosphere - Premium All Inclusive with Free Transfer oferă unități de cazare pe malul mării.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional din Male, situat la 10 km de VARU by Atmosphere, iar serviciul de transfer de la/la aeroport este disponibil contra cost.


Facilitati Hotel

VARU by Atmosphere - Premium All Inclusive with Free Transfer oferă unități de cazare pe malul mării, cu diverse facilități, precum un restaurant, un bar și o grădină. Facilitățile proprietății includ room-service, un club pentru copii și WiFi gratuit în toate zonele. Complexul asigură o piscină în aer liber, un centru de fitness, o recepție deschisă non-stop și un program de divertisment în timpul serii.

Complexul oferă mic dejun continental sau tip bufet.

VARU by Atmosphere - Premium All Inclusive with Free Transfer, de 5 stele, are saună și terasă. Oaspeții pot juca biliard, tenis de masă și tenis la proprietate, iar zona este populară pentru snorkelling și canotaj.


Facilitati Camere

Camerele au aer condiționat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, fierbător, dulap, bideu și uscător de păr. Oferind vedere la mare, camerele complexului au baie privată, cu duș și articole de toaletă gratuite. Camerele de la VARU by Atmosphere au zonă de relaxare.

 

Beach Villa

Dimensiune 75 m²

Această cameră dublă este dotată cu aer condiționat, fierbător electric și balcon.

Beneficii suplimentare: - minibar reaprovizionat gratuit de 2 ori pe zi -

Water Villa

Dimensiune 93 m²

Această cameră dublă are fierbător electric, cadă spa și balcon.

Beneficii suplimentare: - minibar reaprovizionat gratuit de 2 ori pe zi -

Beach Villa with Pool

Dimensiune 90 m²

Această cameră dublă are TV cu ecran plat, aer condiționat și balcon.

Beneficii suplimentare: - minibar reaprovizionat gratuit de 2 ori pe zi - 

Water Villa with Pool

Dimensiune 93 m²

Această cameră dublă oferă uscător de rufe, balcon și piscină privată.

Beneficii suplimentare: - Reaprovizionare gratuită a minibarului de 2 ori pe zi - 

vezi mai multe

• bilet de avion Fly Dubai, Bucuresti-Male-Bucuresti (zbor cu escala la Dubai)

• bagaj de mana, o piesa de 7 kg; bagaj de cala, o piesa de 23 kg

• catering la bordul aeronavelor pe toate segmentele

• transfer aeroport – hotel – aeroport: salupa rapida, zbor intern, zbor intern + salupa sau hidroavion in functie de pozitia hotelului

• 7 nopţi cazare

• regim masa in functie de unitatea de cazare aleasa

• asistenţă turistică locală în limba engleză

• taxe de aeroport

• taxa de mediu ‘’Green Tax’’

vezi mai multe

• serviciile de masa si bauturile care nu sunt incluse in program

· excursiile optionale;

· alte cheltuieli personale

· taxa turistica, se achita la receptia hotelului; aprox. 1 USD de persoana/ noapte

· asigurare storno/medicala

vezi mai multe

Varu by Atmosphere (North Male) din Maldives este o locatie perfectă pentru relaxare și distracție ! 💙 𝗩𝗲𝗿𝗶𝗳𝗶𝗰𝗮 𝗿𝗮𝗽𝗶𝗱 𝗮𝗰𝗲𝗮𝘀𝘁𝗮 𝗼𝗳𝗲𝗿𝘁𝗮👇

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta