ATLAS HOTEL

🎯Nu lăsa pe ultimul moment rezervarea vacantei. Cele mai bune vacante sunt rezervate rapid in Golden Sands , iar capacitatea in ATLAS HOTEL de 4 stele este limitată.💛🧡💙
Golden Sands Bg

Facilități hotel

Hotelul este dotat cu o serie de facilități pentru confortul oaspeților, inclusiv o recepție deschisă 24 de ore, un restaurant principal, o terasă, un lobby bar, atât o piscină interioară cât și una exterioară, o sală de conferințe, și un centru Spa ce oferă o varietate de tratamente și proceduri, inclusiv baie turcească, saună, solar, fitness, masaj și salon de înfrumusețare. Pentru divertisment, sunt disponibile facilități precum biliard, masă de tenis și teren de volei, iar pentru cumpărături, există un magazin de suveniruri. De asemenea, hotelul oferă și servicii medicale, schimb valutar și parcare.
Pentru cei mici, există o piscină cu tobogane, un loc de joacă, patuțuri pentru bebeluși, scaune înalte în restaurant, precum și activități speciale cum ar fi mini disco și mini club pentru copii cu vârste între 4 și 12 ani.
 


Facilități camere

Camerele sunt echipate cu aer condiționat, televizor, telefon, minibar, seif (contra cost), baie cu duș/cadă, uscător de păr și balcon.

vezi mai multe

Autocar Bucuresti-Nisipurile de Aur 2024 Bucuresti - Nisipurile de Aur ; Autocar Nisipurile de Aur-Bucuresti 2024 Nisipurile de Aur - Bucuresti; Package commission; Rounding

vezi mai multe

ATLAS HOTEL din Golden Sands este o locatie perfectă pentru relaxare și distracție ! 💙 𝗩𝗲𝗿𝗶𝗳𝗶𝗰𝗮 𝗿𝗮𝗽𝗶𝗱 𝗮𝗰𝗲𝗮𝘀𝘁𝗮 𝗼𝗳𝗲𝗿𝘁𝗮👇

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta