Andronis Arcadia (Oia - Santorini)

🎯Nu lăsa pe ultimul moment rezervarea vacantei. Cele mai bune vacante sunt rezervate rapid in Oia , iar capacitatea in Andronis Arcadia (Oia - Santorini) de 5 stele este limitată.💛🧡💙
Oia Greece
de la
EUR 6333 00 EUR
2 adulti
Descriere: Hotelul de 5 stele este numit dupa casa mitica a zeului Pan, Arcadia, care a fost un loc de armonie naturala si de descantec pastoral. Hotelul este situat la marginea pitorescului oras Oia, la o plimbare lejera de centrul lui, dar suficient de departe pentru a asigura liniste si intimitate. Hotelul ofera oaspetilor cele mai inalte standarde de confort si eleganta, in concordanta cu reputatia exclusiva a lantului hotelier Andronis pentru excelenta in servicii. Fiecare suita de lux are propria piscina, ce surprinde privelistile magice catre Marea Egee si apusurile de soare de neuitat ale insulei.

Tip masa: Mic dejun.

Localizare: Andronis Arcadia Hotel se afla in Oia, la 6 km de plaja Cape Columbo si la 300 de metri de Muzeul Naval. Biserica Sfantul Nicolae este la 3,2 km. Aeroportul International Santorini este situat la 17 km de hotel.

Dotari camere: Hotelul Andronis Arcadia are camerele dotate cu baie privata cu cada sau dus, uscator de par, produse cosmetice, halate, papuci, terasa, aer conditionat, TV satelit, internet WiFi, telefon, seif, minibar, cafetiera, room service.

Facilitati hotel: Hotelul Andronis Arcadia  dispune de receptie 24 de ore, piscine exterioare, 2 restaurante, baruri,  centru fitness si spa (atat pentru adulti, cat si pentru copii), wifi gratuit, serviciu de curatatorie completa, facilitati pentru practicat tenis si yoga si lectii de gatit. 

Clasificare oficiala: 5*

Website: https://www.andronisarcadia.com/

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
-  3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
-  4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.

vezi mai multe

transfer aeroport - hotel - aeroport; Avion OTOPENI - SANTORINI 2024 (vineri) Bucuresti - Santorini; Taxe de aeroport; Avion SANTORINI - OTOPENI 2024 (vineri) Santorini - Bucuresti; Package discount; Package commission; Rounding

vezi mai multe

Andronis Arcadia (Oia - Santorini) din Oia este o locatie perfectă pentru relaxare și distracție ! 💙 𝗩𝗲𝗿𝗶𝗳𝗶𝗰𝗮 𝗿𝗮𝗽𝗶𝗱 𝗮𝗰𝗲𝗮𝘀𝘁𝗮 𝗼𝗳𝗲𝗿𝘁𝗮👇

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta