Princess Andriana Resort & Spa

🎯Nu lăsa pe ultimul moment rezervarea vacantei. Cele mai bune vacante sunt rezervate rapid in Kiotari , iar capacitatea in Princess Andriana Resort & Spa de 4 stele este limitată.💛🧡💙
Kiotari Grecia
Charter Rhodos -Princess Andriana Resort & Spa, cu plecare din Bucuresti

Această proprietate este la 2 minute pe jos față de plajă. Acest complex all inclusive de 5 stele este situat la 150 de metri de plaja Kiotari. Oferă facilităti all inclusive, precum 4 restaurante, 5 baruri, centru spa si sală de fitness. Toate camerele oferă acces gratuit la internet WiFi.

Camerele de la Princess Andriana au de cor elegant si oferă aer conditionat, TV LCD prin satelit, minibar (reaprovizionat de 3 ori pe săptămană) si cutie de valori. Unele unităti de cazare au vedere la Marea Egee sau au acces la o piscină comună sau privată.

Oaspetii isi pot incepe ziua cu un mic dejun american tip bufet la Restaurantul Medallion, care organizează si seri tematice de 2 ori pe săptămană. Restaurantul Moonlight oferă arome mediteraneene pregătite de maestrul-bucătar, dar există si un bar-restaurant deschis pe tot parcursul zilei si un snack-bar-restaurant pe plajă.

Printre facilitătile hotelului se numără piscine cu sezlonguri si umbrele, precum si facilităti pentru activităti sportive si de agrement, cu un mini club pentru copii. Centrul de fitness al hotelului, baia turcească/de aburi si cada cu hidromasaj pot fi utilizate gratuit.

Princess Andriana Resort & Spa se află la 15 km de Lindos si la 54 km de orasul Rodos. Hotelul asigură parcare privată subterană, iar in apropiere există o parcare publică gratuită.

vezi mai multe

Princess Andriana Resort & Spa din Kiotari este o locatie perfectă pentru relaxare și distracție ! 💙 𝗩𝗲𝗿𝗶𝗳𝗶𝗰𝗮 𝗿𝗮𝗽𝗶𝗱 𝗮𝗰𝗲𝗮𝘀𝘁𝗮 𝗼𝗳𝗲𝗿𝘁𝗮👇

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta