Hotel O3Zone - Minivacanta Sfantul Andrei - 1 Decembrie

🎯Nu lăsa pe ultimul moment rezervarea vacantei. Cele mai bune vacante sunt rezervate rapid in Baile Tusnad , iar capacitatea in Hotel O3Zone - Minivacanta Sfantul Andrei - 1 Decembrie de 4 stele este limitată.💛🧡💙
Baile Tusnad Romania
Hotelul O3zone, deschis pe baza conceptului de Spa, Natura & Conferinte este situat in centrul statiunii Baile Tusnad.

Facilitati hotel: 117 camere din care 111 camere duble cu pat matrimonial sau twin, 5 apartamente standard și 1 apartament de lux. Restaurant, Centrul de conferinţe cu 3 sali, centru spa cu piscina interioara,sala de gimnastica, 2 saune si diverse tratamente de masaj si wellness, parcare spatioasa, terasa cu vedere panoramica, jocuri de societate, masa de tenis.

Facilitati camere: TV LCD și minibar. Băile private oferă articole de toaletă gratuite, halate de baie și dus. Unele unitati au o cada spa si o terasa panoramica, Wi-fi.

~
Servicii incluse: - 3 nopti cazare cu mic dejun bufet; - primire traditionala cu cozonac si afinata / chimion secuiesc la check-in; - 29.11.2022: cina bufet de bun venit; - 30.11.2022: pranz bufet, atelier de modelaj in lut, cina bufet traditionala secuiasca, party cu DJ; - 01.12.2022: pranz bufet, cina bufet traditionala romaneasca, foc de tabara si cantece populare cu Cora Munteanca; - 02.12.2022: mic dejun si check-out; - acces gratuit la piscina, jacuzzi, sauna. Informatii suplimentare: - taxa locala NU este inclusa in tarife si se achita la receptie, in momentul cazarii. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Servicii incluse:
- 3 nopti cazare cu mic dejun bufet;
- primire traditionala cu cozonac si afinata / chimion secuiesc la check-in;
- 29.11.2022: cina bufet de bun venit;
- 30.11.2022: pranz bufet, atelier de modelaj in lut, cina bufet traditionala secuiasca, party cu DJ;
- 01.12.2022: pranz bufet, cina bufet traditionala romaneasca, foc de tabara si cantece populare cu Cora Munteanca;
- 02.12.2022: mic dejun si check-out;
- acces gratuit la piscina, jacuzzi, sauna.

Informatii suplimentare:
- taxa locala NU este inclusa in tarife si se achita la receptie, in momentul cazarii.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Hotel O3Zone - Minivacanta Sfantul Andrei - 1 Decembrie din Baile Tusnad este o locatie perfectă pentru relaxare și distracție ! 💙 𝗩𝗲𝗿𝗶𝗳𝗶𝗰𝗮 𝗿𝗮𝗽𝗶𝗱 𝗮𝗰𝗲𝗮𝘀𝘁𝗮 𝗼𝗳𝗲𝗿𝘁𝗮👇

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta