Hotel Clermont - Oferta Sf. Andrei

๐ŸŽฏNu lฤƒsa pe ultimul moment rezervarea vacantei. Cele mai bune vacante sunt rezervate rapid in Covasna , iar capacitatea in Hotel Clermont - Oferta Sf. Andrei de 4 stele este limitatฤƒ.๐Ÿ’›๐Ÿงก๐Ÿ’™
Covasna Romania
Hotelul Clermont este situat in partea de est a statiunii Covasna, la aproximativ 50m de strada principala.

Facilitati hotel: 66 camere standard twin, 12 camere standard matrimoniale, 10 camere executive matrimoniale, 15 apartamente Junior Suite, 2 apartamente Senior Suite si 1 apartament Prezidential, dispuse in 2 corpuri de cladire, restaurant, crama, cafenea, bar si club, biliard, bowling, gradina de vara, tir cu arcul, zid escalada, tiroliana, teren de sport, baza de tratament, piscina interioara, sauna, jacuzzi, Wi-Fi, parcare gratuita supravegheata (in limita locurilor disponibile), sala de joaca pentru copii.

Facilitati camere: AC, baie cu cada sau dus, halat, papuci de camera, telefon in camera si in baie, uscator de par, minibar, seif, TV.

~
Servicii incluse: - cazare cu mic dejun; - sampanie de bun venit; - foc de tabara, vin fiert si tuica fiarta in 30.11.2022; - cina bufet + open bar (3 ore) in 30.11.2022; - cina festiva bufet + Open bar (4 ore) cu program artistic in seara de 01.12.2022; - "Five O'Clock" in zilele de 01.12, 02.12 si 03.12.2022 (in functie de sejurul ales); - acces gratuit la piscina interioara, sauna umeda, sauna uscata, jacuzzi exterior si sala fitness, internet, parcare (in limita locurilor disponibile). Informatii suplimentare: - copiii cu varsta de 0-2.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare in camera cu parintii (fara pat suplimentar) si la mic dejun, fara loc la mesele festive. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Servicii incluse:
- 3 nopti cazare cu mic dejun;
- sampanie de bun venit;
- foc de tabara, vin fiert si tuica fiarta in 30.11.2022;
- cina bufet + open bar (3 ore) in 30.11.2022;
- cina festiva bufet + Open bar (4 ore) cu program artistic in seara de 01.12.2022;
- "Five O'Clock" in zilele de 01.12 si 02.12.2022 (in functie de sejurul ales);
- acces gratuit la piscina interioara, sauna umeda, sauna uscata, jacuzzi exterior si sala fitness, internet, parcare (in limita locurilor disponibile).

Informatii suplimentare:
- copiii cu varsta de 0-2.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare in camera cu parintii (fara pat suplimentar) si la mic dejun, fara loc la mesele festive.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Hotel Clermont - Oferta Sf. Andrei din Covasna este o locatie perfectฤƒ pentru relaxare ศ™i distracศ›ie ! ๐Ÿ’™ ๐—ฉ๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐—ณ๐—ถ๐—ฐ๐—ฎ ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฝ๐—ถ๐—ฑ ๐—ฎ๐—ฐ๐—ฒ๐—ฎ๐˜€๐˜๐—ฎ ๐—ผ๐—ณ๐—ฒ๐—ฟ๐˜๐—ฎ๐Ÿ‘‡

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta