Complex Casa Romaneasca - Oferta Sf Andrei si 1 Decembrie

๐ŸŽฏNu lฤƒsa pe ultimul moment rezervarea vacantei. Cele mai bune vacante sunt rezervate rapid in Calimanesti Caciulata , iar capacitatea in Complex Casa Romaneasca - Oferta Sf Andrei si 1 Decembrie de 3 stele este limitatฤƒ.๐Ÿ’›๐Ÿงก๐Ÿ’™
Calimanesti Caciulata Romania
Complexul Turistic Casa Romaneasca este situat la iesirea din defileul vaii Oltului.

Facilitati hotel: camerele sunt dispuse in 2 corpuri de caldire (A si B): 33 camere duble twin, 7 camere duble cu pat matrimonial si 5 apartamente, 5 parcari proprii, 2 piscine (acoperita si exterioara cu apa termala), 2 saune (umeda si uscata), sala de conferinte (70 locuri) si un restaurant de aproximativ (220 locuri), serviciile de spalatorie, room service.

Facilitati camere: baie proprie cu dus, articole de igiena si mini-frigidere.

`
Servicii incluse: - cazare cu mic dejun; - cina festiva de SF Andrei 30.11.2022; - pranz festiv in aer liber 1 Decembrie, interval 11.00-14.00; - cadouri din partea Complexului; - muzica live in fiecare seara; - acces gratuit la piscine in timpul programului. Informatii suplimentare: - in perioada 15.09-22.12.2022 - turistii beneficiaza de acces gratuit la saune (20 minute/adult/zi); - taxa de promovare turistica NU este inclusa in tarife si se achita la receptie, in momentul cazarii. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Servicii incluse:
- cazare cu mic dejun;
- cina festiva de SF Andrei 30.11.2022;
- pranz festiv in aer liber 1 Decembrie, interval 11.00-14.00;
- cadouri din partea Complexului;
- muzica live in fiecare seara;
- acces gratuit la piscine in timpul programului.

Informatii suplimentare:
- in perioada 15.09-22.12.2022 - turistii beneficiaza de acces gratuit la saune (20 minute/adult/zi);
- taxa de promovare turistica NU este inclusa in tarife si se achita la receptie, in momentul cazarii.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Complex Casa Romaneasca - Oferta Sf Andrei si 1 Decembrie din Calimanesti Caciulata este o locatie perfectฤƒ pentru relaxare ศ™i distracศ›ie ! ๐Ÿ’™ ๐—ฉ๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐—ณ๐—ถ๐—ฐ๐—ฎ ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฝ๐—ถ๐—ฑ ๐—ฎ๐—ฐ๐—ฒ๐—ฎ๐˜€๐˜๐—ฎ ๐—ผ๐—ณ๐—ฒ๐—ฟ๐˜๐—ฎ๐Ÿ‘‡

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta