Zafiro Palace Andratx

🎯Nu lăsa pe ultimul moment rezervarea vacantei. Cele mai bune vacante sunt rezervate rapid in Camp De Mar , iar capacitatea in Zafiro Palace Andratx de 5 stele este limitată.💛🧡💙
Camp De Mar Spania
Sejur Mallorca - Zafiro Palace Andratx, cu plecare din Timisoara

Situat in Camp de Mar, la 200 de metri de plaja din Camp de Mar și la 1 km de plaja Cala en Cranc, Zafiro Palace Andratx oferă cazare cu WiFi gratuit, grădină cu piscină in aer liber, vedere la piscină și acces la piscină interioară și sală de fitness.

Toate unitățile sunt prevăzute cu aer condiționat, TV, minibar și baie privată. Unele unități au zonă de relaxare și/sau balcon.

La acest hotel de apartamente este disponibil un mic dejun tip bufet. Restaurantul de la Zafiro Palace Andratx este specializat in bucătăria italiană, japoneză și mediteraneană.

Oaspeții beneficiază de acces la sauna de la cazare.

La Zafiro Palace Andratx este disponibil și un club pentru copii, iar oaspeții se pot relaxa și pe terasa la soare.

Plaja Calo des Monjo este la 1,1 km de hotelul de apartamente. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Palma de Mallorca, situat la 39 km de Zafiro Palace Andratx.

vezi mai multe

Zafiro Palace Andratx din Camp De Mar este o locatie perfectă pentru relaxare și distracție ! 💙 𝗩𝗲𝗿𝗶𝗳𝗶𝗰𝗮 𝗿𝗮𝗽𝗶𝗱 𝗮𝗰𝗲𝗮𝘀𝘁𝗮 𝗼𝗳𝗲𝗿𝘁𝗮👇

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta