Across Silver Bay

­čôóRezerva vacanta prin BreezeVoyage.Ti-am pregatit cele mai bune oferte de vacanta pentru hotel Across Silver Bay cu zbor din Deva
Kontokali Corfu, Grecia
Kontokali,49100 Corfu Island,Greece Phone: +30 2661 099880
Situat ├«n fa╚Ťa portului, printr-o multitudine de diferite magazine, cafenele ╚Öi taverne, acest hotel este ideal pentru c─âl─âtorii care iubesc yachtingul, dar si pentru cei care doresc s─â aib─â acces la frumoasele plaje de pe insula, ╚Öi, desigur, la centrul ora╚Öului Corfu. Hotelul dispune de piscina, bar, restaurant, lobby cu TV, Internet Corner, ping-pong, gratar, parcare gratuit─â, ├«nchiriere de masini, motociclete si biciclete. Acest hotel este ideal pentru turistii tineri, cupluri, familii tinere, iubitorii de natur─â si grupuri tematice mici.
Hotel Website: https://acrosshotels.gr/silverbayhotel/en/Conditii de plata: 20% avans la inscriere; Diferenta se achita cu pana la 21 zile inainte de data calatoriei propriu-zise.

vezi mai multe

Transport autocar;

7 nopti cazare;

Masa in functie de varianta de cazare aleas─â;

Insotitor de grup;

Asisten╚Ť─â turistic─â local─â.

vezi mai multe

Taxa hotelier─â - se achit─â la recep╚Ťie de catre client. Aceasta difer─â ╚őn func╚Ťie de clasificarea hotelului ╚Öi destina╚Ťie

Bilet ferryboat - 30 euro/ pers (dus-intors, tariful poate suferi modificari datorita cresterii costului combustibilului.)

Taxele de intrare la obiectivele turistice si programele optionale

Alte taxe si cheltuieli personale

vezi mai multe

Oferta vacanta Across Silver Bay Kontokali Corfu cu zbor din Deva

Solicita oferta