Weekend cu demipensiune si acces Spa - Hotel Eden

📢Rezerva vacanta prin BreezeVoyage.Ti-am pregatit cele mai bune oferte de vacanta pentru hotel Weekend cu demipensiune si acces Spa - Hotel Eden !Profita acum si rezerva o vacanta in Campulung Moldovenesc (SV)
Campulung Moldovenesc (SV), Romania
de la
EUR 372 50 EUR
2 adulti
Pozitia sa privilegiata, in tinutul de vis al Bucovinei, inconjurat de peisaje superbe, face din Hotelul EDEN destinatia perfecta pentru cei ce cauta momente de relaxare, sejururi in natura, partide de vanatoare si pescuit sau sporturi de iarna.

Totodata, hotelul se afla intr-un punct ideal pentru pornirea in pelerinaj catre salba de biserici si manastiri medievale, locuri sfinte, incarcate de credinta si istorie din Tara de Sus a Bucovinei romanesti.

Include mic dejun; cina fisa cont in valoare de 80 Lei/zi/adult/copil 12-18 ani si 40 Lei/zi/copil 0-12 ani, acces Adam & Eva Spa (piscina incalzita 28-30 grade, dimensiuni: 15 m lungime, 5 m latime, 1 - 1.6 m adancime, jacuzzi, sauna uscata, sauna umeda, camera salina, bazin terapeutic cu apa sarata cu aero masaj), parcare. Accesul la zona SPA este de 2 ore/zi/pe baza de programare in functie de disponibilitati.

vezi mai multe

Oferta vacanta Weekend cu demipensiune si acces Spa - Hotel Eden Campulung Moldovenesc (SV) cu zbor din DE ORIUNDE

Solicita oferta