De la deschiderea sa din 12 aprilie 1992, acesta a fost al doilea parc Disney care s-a deschis în afara Statelor Unite (după Tokyo Disney Resort) și primul care a fost deținut și operat de Disney.Disneyland Paris Franta are o mare varietate de atractii pentru toate categoriile de varsta si ofera mai mult decat simple plimbari amuzante. Exista, de asemenea, o selectie larga de spectacole live cu personajele tale preferate Disney. Puteti chiar sa ii intalniti in persoana, multe dintre personaje plimbandu-se prin parc salutand oaspetii. Magia Disney prinde viață la Disneyland Park, Walt Disney Studios Park, Disney Village și la cele opt hoteluri tematice . Peste 50 de atracții oferă experiențe magice și aventuri incitante atât pentru copii, cât și pentru adulti.

𝐑𝐞𝐜𝐨𝐦𝐚𝐧𝐝𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐧𝐨𝐚𝐬𝐭𝐫𝐚

    Călătoriți împreună👨‍👩‍👧‍👧, petreceți timp cu copii💗, colectați experiențe grozave si distrați-vă🎉!Pentru a experimenta acest lucru, este important să luați în considerare dorințele tuturor membrilor familiei. Vacanța trebuie să fie relaxantă, fără stres și sigură, să ofere spațiu pentru toți membrii familiei și multe posibilități pentru excursii și activități la fața locului.Lasă-te surprins și bucură-te de o pauza de la viața de zi cu zi - tu și copiii tăi vei petrece vacanțe de neuitat în aceste hoteluri selectate de BreezeVoyage!

Distanta parc-0.1 Km
5 * TripAdvisor 4.5
Hotel Disneyland
Disneyland Paris
from
999
799
price / night
Lorem ipsum
4 * TripAdvisor 4.5
New York Art of Marvel
subtitle
from
999
799
price / night
Distanta parc-1km
4 * TripAdvisor 4.0
NewPort Bay Club
Disneyland Paris
from
999
799
price / night
Shuttlebus
3 * TripAdvisor 3.5
Hotel Cheyenne
Disneyland Paris
from
999
799
price / night
Shuttlebus
3 * TripAdvisor 4.0
Hotel Seqouia Lodge
subtitle
from
999
799
price / night
Shuttlebus
2 * TripAdvisor 4.0
Hotel Santa Fe
subtitle
from
999
799
price / night
Shuttlebus
4 * TripAdvisor 4.5
Marriot’s Village
subtitle
from
999
799
price / night
Lorem ipsum
3 * TripAdvisor 3.5
Vienna Dream Castle
subtitle
from
999
799
price / night
ShuttleBus
2 * TripAdvisor 4.0
Hotel B&B Disneyland
subtitle
from
999
799
price / night
Distanta parc-1.7 Km
4 * TripAdvisor 4.5
l'Elysee Val d'Europe
subtitle
from
999
799
price / night
Shuttlebus
4 * TripAdvisor 4.0
Radisson Blu
subtitle
from
999
799
price / night
Shuttle bus
3 * TripAdvisor 3.5
Campanile Val de France
subtitle
from
999
799
price / night
Lorem ipsum
3 * TripAdvisor 3.5
Residence Val d´Europe
subtitle
from
999
799
price / night
Lorem ipsum
3 * TripAdvisor 3.5
Relais Spa Val D'Europe
subtitle
from
999
799
price / night
Lorem ipsum
3 * TripAdvisor 3.5
Aparthotel Adagio Serris
subtitle
from
999
799
price / night
Shutle Bus
4 * TripAdvisor 3.5
Hotel Grand Magic
Magny Le Hongre
De la
 
112
Tarif / noapte
Istoria Disneyland Paris

 Incepând cu 1984, Walt Disney Company din Statele Unite s-a gândit să deschidă un✨ parc tematic în Europa - bazat pe modelul parcului Magic Kingdom din SUA. În 1992 s-a întâmplat în cele din urmă: pe 12 aprilie, Disneyland Paris și-a deschis ușile. Din acea zi, acest loc din zona Marne le Vallée, care nu este departe de Paris, a devenit un loc de vis.Parcul Disneyland este împărțit în cinci zone tematice: Main Street SUA, Frontierland, Adventureland, Fantasyland și Discoveryland. Fiecare dintre aceste zone are o tematică specifică numelui său. Întregul parc are vedere catre castelul magic.

  Parcul Disneyland este cel mai popular parc de distracții din Europa, si asta nu numai datorită designului ci și datorită faptului că roller-coaster din Disneyland și alte atractii sunt concepute pentru a se încadra perfect în tematică .

Vacante Disneyland Paris

Pachetele de vacanță de la Breezevoyage.ro pentru Disneyland sunt cel mai popular mod de a vă petrece vacanța la  Disneyland. Avantajul rezervării unei vacanțe la Disneyland ca pachet este că hotelul și biletele sunt incluse în preț și nu trebuie să vă faceți griji pentru nimic, vă puteți bucura pur și simplu de vacanta dumneavoastră. Oferta include cazarea la unul dintre hotelurile Disney sau la unul dintre hotelurile partenere și, cel mai important, intrarea în Disneyland Park și Walt Disney Studios, adesea există și oferte Disneyland Paris bune pentru pachete.Pachetul include, de asemenea, parcare gratuită la hotel și utilizarea gratuită a serviciului de transfer cu autobuzul de la hotel la parcurile Disney. Dacă alegeți unul dintre hotelurile Disney, puteți utiliza, de asemenea, timpul suplimentar magic (Extra Magic Time) și puteți introduce cu o ora mai devreme unul dintre cele două parcuri tematice pentru a vă distra la atracții și plimbări.

Cand vizitam Disneyland Paris

  Desigur, toată lumea vrea să experimenteze magia Disney în timpul vacanțelor de vară sau de Crăciun. Dar există și alte date în care o vacanță la Disneyland este foarte distractivă, mai ales că nu este la fel de aglomerată ca în sărbătorile legale sau în timpul vacanțelor școlare. Dacă sunteți puțin flexibil atunci când vine vorba de programare, ar trebui să vă gândiți să vă planificați vacanta in afara sezonului de varf. În acest fel, evitați mulțimile mari și cozile lungi. Cele mai puțin aglomerate perioade ale anului pentru a vizita Disneyland Paris este toamna (septembrie până în noiembrie). Dacă aveti posibilitatea, să mergeti in cursul saptamanii la Disneyland Paris biletele sunt de obicei mai ieftine, iar parcurile sunt mult mai puțin aglomerate!

Nu uitati !!!Disneyland este singura atracție din Paris care este deschisă 365 de zile pe an!Recomandarea noastra este pentru minim 3 zile la Disneyland Paris

Varsta minima copii Disneyland

Planificați o vizită la Disneyland Resort Paris cu copii mici sau sugari? Aici ați ajuns în locul potrivit pentru a afla câteva lucruri de bază care vă vor face calatoria mai ușor pentru dvs. și familia dumneavoastră.Întrucât cei responsabili de la Disney sunt mereu cu ochii pe micii lor oaspeți, parcurile și hotelurile Disney oferă o serie de servicii care vin in sprijinul parintiilor si al copiilor sub 3 ani.Aici la Breezevoyage.ro gasiti numeroase sfaturi și trucuri care vă vor ușura vacanta  cu copiii mici la Disneyland Paris.La ce vârstă este copilul meu suficient de mare pentru Disneyland Paris? Am spune că minim 3 sau 4 ani este o vârstă perfectă pentru a te distra cu adevărat la Disneyland Paris.Apropo, copiii cu vârsta de până la 3 ani au intrare gratuită la ambele parcuri Disney, doar de la vârsta de 3 ani este necesar un bilet pentru Disneyland Paris.

Extra Magic Time Disneyland Paris

  Imaginați-vă că aveți o oră suplimentară pentru a vă bucura de unele dintre atracțiile dvs. preferate, înainte de deschiderea regulată a parcului.Exact asta oferă Extra Magic Time, acum la ambele parcuri Disney.Când vă planificați călătoria, probabil că vă întrebați dacă ar trebui să rămâneți la proprietate sau să rămâneți la Paris. Pentru o experiență completă Disney, va recomandam să va cazati in apropierea parcului. In acest fel o sa aveti  acces la ore speciale de magie care sunt doar pentru oaspeții hotelulurilor Disney.Ai parte de o ora in plus de mult spațiu și senzația că ai parcul în întregime pentru tine.Acest avantaj foarte special este oferit unui număr limitat de invitați cazati la hotelurile din interiorul parcului.

Extra Magic Time este un privilegiu acordat pentru clientii hotelurilor proprii marca Disney.

 

Disneyland FastPass

Economisti timp cu Fastpass!Acesta este un serviciu gratuit cu ajutorul caruia nu va trebui sa mai stati la cozi pentru a vizita cele mai populare atractii Disneyland.

Care sunt atractiile unde poți folosi Disneyland Paris Fastpass?Există un total de șase (uneori șapte) atracții la Disneyland Paris unde  puteți utiliza sistemul Disneyland Paris Fastpass:*Big Thunder Mountain (Roller Coaster),*Indiana Jones and the Temple of Peril (Roller Coaster),*Peter Pan’s Flight (Themed Ride),*Buzz Lightyear Laser Blast (Laser Shooting Gallery),*Star Wars Hyperspace Mountain (Roller Coaster),*Star Tours: The Adventure Continues (Star Wars Movie with random plot),*(Phantom Manor)

Care sunt atractiile unde poți folosi Walt Disney Studio Fastpass?*Ratatouille: The Adventure (3D Ride),*Crush’s Coaster (Roller Coaster),*The Tower of Terror (Haunted House),*Rock ‘n Roller Coaster featuring Aerosmith (Roller Coaster),*(Flying Carpets over Agrabah)

Vremea la Disneyland Paris

   Clima din zona Parisului este similară cu majoritatea țărilor europene.Cu toate acestea, pot exista întotdeauna situații meteorologice neobișnuite. In general luna iulie oferă o temperatura medie de 25 ° C pentru regiunea Parisului, insa pot exista zile în care temperatura sa atingă temperaturi de 35 ° C și mai mult.In Franta ,sau mai bine zis in regiunea Parisului se creeaza haos iarna,atunci cand din cer cad cativa fulgi de zapada.Acesta situatie se datorează parțial faptului că in Franta nu există nicio obligație de utilizare a anvelopelor de iarnă, ceea ce înseamnă că pe soselele din regiune vor exista tot felul de incidente.Probabil vă puteți imagina ce se întâmplă când cade brusc 5-10cm de zăpadă.După câteva zile, situația se calmează de obicei. Dacă vă aflați la Disneyland Paris cu o astfel de ocazie sau ați planificat o vacanta in aceasta perioada, fiți pregătiți pentru întârzieri.Pentru a putea evalua cat mai bine situația ,vă recomandăm să căutați o prognoză a unui serviciu meteo cu una sau două zile înainte de călătorie.Verifica aici

Solicita oferta