Pachete Disneyland Paris

Profita de reducerile pentru hotel,bilet avion, bilete intrare parc Disneyland

    Pachetele de vacanță pentru Disneyland sunt cel mai popular mod de a vă petrece vacanța la Euro Disneyland. Avantajul rezervării unei vacanțe la Disneyland ca pachet este că hotelul și biletele sunt incluse în preț și nu trebuie să vă faceți griji pentru nimic, vă puteți bucura pur și simplu de vacanta dumneavoastră.

La achizitionarea pachetelor de cazare pentru Disneyland® Paris beneficiezi de oferta speciala la bilete de avion de la compania TAROM pentru cei mai mici calatori. Astfel, un copil cu varsta sub 12 ani care calatoreste la Disneyland® Paris insotit de un adult, pe ruta Bucuresti - Paris - Bucuresti are biletul de avion gratuit (se platesc doar taxele de aeroport), iar doilea copil insotit de acelasi adult are 25% reducere din tariful fara taxe de aeroport.

   Trebuie doar să decideți când doriți să mergeți la Disneyland și pentru cât timp și puteți rezerva direct un pachet pe platforma BreezeVoyage.ro

   Oferta include cazarea la unul dintre hotelurile Disney sau la unul dintre hotelurile partenere și, cel mai important, intrarea în Disneyland Park și Walt Disney Studios, adesea există și oferte Disneyland Paris bune pentru pachete.Pachetul include, de asemenea, parcare gratuită la hotel și utilizarea gratuită a serviciului de transfer cu autobuzul de la hotel la parcurile Disney. Dacă alegeți unul dintre hotelurile Disney, puteți utiliza, de asemenea, timpul suplimentar magic (Extra Magic Time) și puteți introduce cu două ore mai devreme unul dintre cele două parcuri tematice pentru a vă distra la atracții și plimbări.

 

Solicita oferta