City Break title City Break subtitle
Hotel title Hotel subtitle
Flight title Flight subtitle
Activities title Activities subtitle
Transfers title Transfers subtitle
Exotic beach

   Vacanta de vara se apropie si te gandesti sa calatoresti in Tunisia ? Țara nord-africană impresionează atât prin cultura modernă, cât și prin cea veche. Peisajele unice, plajele de vis și locurile istorice din vremuri trecute vă vor impresiona. La doar 60 km de capitala Tunis, Hammamet este încadrat pitoresc în sud și nord de kilometri de plaje cu nisip. Clima plăcută din Golful Hammamet și apa limpede din golf au asigurat că Hammamet a fost descoperit pentru turism încă din anii 1960. Intelectualii și artiștii au descoperit regiunea la începutul secolului al XX-lea. Personalități precum August Macke, Oscar Wilde și Paul Klee s-au bucurat de o vacanță în Hammamet și așa a devenit cunoscut în Europa fostul sat de pescari.

   Hammamet este una dintre destinațiile din Tunisia care atrag turiștii pe plajă pe țărmurile Golfului Hammamet. Orașul este împărțit în așa-numitele zone turistice de-a lungul plajelor cu nisip fin, cu complexe hoteliere mari și orașul vechi istoric. Kilometri de plaje cu nisip strălucitor, plantații de palmieri și eucalipt, cerul albastru strălucitor și arhitectura orientală se combină intr-un basm din 1001 de nopți .

𝐑𝐞𝐜𝐨𝐦𝐚𝐧𝐝𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐧𝐨𝐚𝐬𝐭𝐫𝐚

    Călătoriți împreună👨‍👩‍👧‍👧, petreceți timp cu copii💗, colectați experiențe grozave si distrați-vă🎉!Pentru a experimenta acest lucru, este important să luați în considerare dorințele tuturor membrilor familiei. Vacanța trebuie să fie relaxantă, fără stres și sigură, să ofere spațiu pentru toți membrii familiei și multe posibilități pentru excursii și activități la fața locului.Lasă-te surprins și bucură-te de o pauza de la viața de zi cu zi - tu și copiii tăi vei petrece vacanțe de neuitat în aceste hoteluri selectate de BreezeVoyage!

   Monastir -  paradisul soarelui oriental

   Orașul de coastă Monastir din nord-estul Tunisiei încânta cu vechile sale tradiții, ospitalitatea localnicilor și diversitatea sa. Indiferent dacă doriți să experimentați apusuri romantice pe plaja din Monastir sau să explorați orașul - regiunea mediteraneană are multe de oferit.Monastir, orașul istoric din Golful Hammamet, atrage prin numeroase obiective turistice și unele dintre cele mai frumoase plaje din Tunisia.Numeroasele stațiuni și hoteluri de pe coasta Monastir sunt o alegere bună pentru o vacanță pe plajă. Acestea oferă călătorilor o gamă largă de activități de agrement, inclusiv sporturi precum scufundări, surfing și kiting. De asemenea, pe plaja Monastir puteți găsi activități pentru familii, cum ar fi bărcile cu banane.

Hammamet, destinație de călătorie din Tunisia

   Descoperiți stațiunea de pe litoral Hammamet într-o plimbare prin medina cu ziduri groase, cu chioșcurile sale și bucurați-vă de o vedere fantastică asupra orașului. Plimbați -vă 🚶🏻‍♂️de-a lungul lungii promenadei din cartierul Yasmine și vizitați portul de agrement. Medina lui Yasmine, vă invită să faceți o excursie în cultura țării, cu muzee, obiecte de artizanat, bazare orientale și multe restaurante mici.Bucurați-vă de o vacanță de neuitat pe plajă ⛱ pe una dintre cele mai frumoase plaje din Tunisia, cu o mare albastru turcoaz și plaje înclinate ușor, care sunt ideale si deosebit de potrivite pentru familiile cu copii👨‍👩‍👧‍👧 .

Unde este Tunisia?

Tunisia este situată în nordul Africii, direct pe Marea Mediterană. Tunisia este situata vizavi de Italia. Statul tunisian se învecinează cu Libia în sud-est și Algeria în vest. Soare din abundență, 600 km de plajă cu nisip fin, recife de corali intacte, sporturi nautice și cel mai mare deșert din lume. În general, Tunisia oferă o introducere ușoară în lumea arabă și Africa orientală .Spre deosebire de alte țări arabe, Tunisia a rămas relativ stabilă și democratică. În același timp, a fost una dintre cele mai ieftine destinații de călătorie de ani de zile.Tunisia este destinația perfectă pentru următoarea vacanță în familie!

Tunisia destinatie culinara?

Bucătăria tunisiană este modelată de influențele diferitelor popoare. Componentele arabe, turcești, italiene și franceze se găsesc în reterele arabe. Pentru a vă bucura de delicatese orientale, vă recomandam să mâncați în afara hotelului. Într-un restaurant tunisian puteți gusta bucatele traditionale.Alimentele din Tunisia includ multe condiment,tunisienilor le place mancare picante. Un fel de mâncare preferat al nord-africanilor este cuscusul (denumire arabă pentru grișul de grâu dur) cu sos de carne sau legume, fructe de mare și pește. În Tunisia, carnea de porc este considerată necurată, motiv pentru care felurile de mâncare din carne constau în principal din miel , carne de vită .

Hidden slide
Hidden slide
Hidden slide
Hidden slide
Hidden slide
Hidden slide
Hidden slide
Hidden slide
Hidden slide
Hidden slide
Hidden slide
Hidden slide
Solicita oferta