Packages title Packages subtitle
City Break title City Break subtitle
Munte Romania Rezerva hotel sau pensiune la munte
Flight title Flight subtitle
Activities title Activities subtitle
Transfers title Transfers subtitle

Plateste cu Vouchere de Vacanta Electronice

Ce sunt voucherele de vacanta electronice?

Cardurile de vacanta, numite și vouchere de vacanta electronice, au forma de card bancar, cu care poti cumpara diferite servicii turistice (cazare, masa, programe) in ROMANIA, pentru tine si familia ta.

Care sunt tichetele și cardurile de vacanță acceptate de Breeze Voyage?

Acceptam toate tipurile de carduri de vacanta emise in Romania: Sodexo, Up și Edenred.

Pana cand sunt valabile voucherele de vacanta?

Sunt valabile timp de un an, de la data emiterii. Este important, sa fie validate in perioada de valabilitate!

Cum platesc cu card de vacanta catre Breeze Voyage?

Achitarea sumei este posibila online. Pentru o plata reusita, cardul trebuie activat! Activarea se face din aplicatia cardului sau sunand la firma emitenta!

 România: descoperiți grădina Carpaților

    România( în sud-estul Europei ) este un stat apreciat de multi călători. Cu combinația de peisaje fascinante, o cultură impresionanta și ospitalitate caldă, țara convinge turiștii din întreaga lume. Multe parti ale naturii par inca neatinse . Aproximativ o treime dintre ele alcătuiesc zone imense de pădure. În lanțul muntos există câteva vârfuri ale căror înălțimi depășesc 2.500 de metri. Punctele culminante ale unei vacante in zona montana din Romania sunt orașele pitoresti transilvănene Sibiu,Brașov precum și satele din jur cu cetățile lor medievale. O vacanta in zona montana din România poate fi organizata toamna, când pădurile din regiunea subcarpatică sunt viu colorate ,iarna, cand statiuniile montane sunt pline de turisti amatori de sporturi sezoniere.În același timp primavara si vara, dealurile și peisajele montane românești vă oferă posibilitatea de a lăsa stresul în urmă .Respirați adânc aer proaspăt într-o drumeție prin pajiștile și pădurile retrase și răsfățați-vă cu un moment minunat de relaxare in hotelurile SPA.

 Recomandari hotel ski Romania

Deși România nu oferă altitudinea Alpilor, este una dintre cele mai subevaluate destinații de schi din Europa. Munții acoperiți de zăpadă, cabanele pitorești din bușteni și prețurile rezonabile au contribuit la transformarea acestuia într-un concurent de top printre pasionații de schi. De la Sinaia in Transalpina, iată primele 8 stațiuni de schi din România. Romania nu este cea mai cunoscuta destinatie de ski din lume dar oferă o cultură relaxată, împrejurimi pitorești și o varietate de pârtii care se potrivesc tuturor categoriilor de schiori. BreezeVoyage va recomanda cele mai bune hoteluri si pensiuni pentru cazare in Romania, hoteluri in care clientii nostri au avut experiente placute si pe care le recomandam cu drag. Romania este locul ideal pentru a practica sportul de iarna dorit!In aceasta pagina vei gasi un top hoteluri la munte din Romania la cele mai bune tarife.

-15% discount
5 * TripAdvisor 4.5
LUX GARDEN
Azuga
de la
 
65
tarif/noapte
4 * TripAdvisor 4.0
CASA FREYA
Busteni
de la
 
45
tarif/noapte
4 * TripAdvisor 4.5
VILA ERMITAGE
Busteni
de la
 
48
tarif/noapte
Lorem ipsum
4 * TripAdvisor 3.5
BOUTIQUE BELVEDERE
Sinaia
de la
 
125
tarif/noapte
Lorem ipsum
4 * TripAdvisor 4.0
HOTEL CARPATHIA
Sinaia
de la
 
55
tarif/noapte
4 * TripAdvisor 4.0
Hotel Sinaia
Sinaia
de la
 
40
tarif/noapte
Lorem ipsum
3 * TripAdvisor 3.5
Cabana Schiori
Sinaia
de la
 
35
tarif/noapte
Lorem ipsum
3 * TripAdvisor 3.5
Lorem ipsum sit dolor
subtitle
from
999
799
price / night

pagina   1  2  3  4  5  6  7

Solicita oferta