Incepând cu 1984, Walt Disney Company din Statele Unite s-a gândit să deschidă un parc tematic în Europa - bazat pe modelele parcurilor de stil Magic Kingdom din SUA. În 1992 s-a întâmplat în cele din urmă: pe 12 aprilie, Disneyland Paris și-a deschis ușile. Din acea zi, acest loc din zona Marne le Vallée, care nu este departe de Paris, a devenit un loc de vis.

    Parcul Disneyland este împărțit în cinci zone tematice: Main Street SUA, Frontierland, Adventureland, Fantasyland și Discoveryland. Fiecare dintre aceste zone are o tematică specifică numelui său. Întregul parc are vedere catre castelul magic.

   Parcul Disneyland este cel mai popular parc de distracții din Europa, si asta nu numai datorită designului ci și datorită faptului că roller-coaster din Disneyland și alte atractii sunt concepute pentru a se încadra perfect în tematică .Dacă nu a-ți mai vizitat niciodată un parc Disney este greu să vă imaginați acest sentiment. Dar fii sigur: vei fi surprins de magie! Combinația dintre design, muzică de fundal este prea perfectă pentru a ii rezista. Se întâmplă tot timpul ca adulții să fie prinși fredonând fericiți pe Main Street fără să-și dea seama.Suntem siguri că și tu vei simți asta.

Cele mai importante atractii:

Solicita oferta