DISNEYLAND PARIS pentru femei insarcinate?

Uneori planificarea vieții și planificarea vacanțelor se suprapun.

   Dacă sunteți într-o formă fizică bună și medicul dumneavoastră nu v-a prescris repaus la pat, nu există nimic care să vă împiedice să vizitați Disneyland. Desigur, vizita ta ca mamă însărcinată va arăta diferit de călătoriile anterioare, deoarece fizic afecțiunea nu este cu siguranță comparabilă cu starea dinaintea sarcinii.

Prin urmare, am dori să vă oferim câteva sfaturi și informații pe care ar trebui să le considerați ca o mamă însărcinată dacă doriți să petreceți un timp magic la Disneyland Paris.

   La Disneyland Paris, bunăstarea și siguranța tuturor oaspeților este cu adevărat importantă. Din acest motiv, pentru fiecare atracție a stațiunii există indicații de acces restricționat, care includ vârsta, înălțimea și așa mai departe. Unele atracții sunt, de asemenea, INTERZISE pentru femeile însărcinate. Probabil vă veți da seama că nu ar trebui să mergeți pe un roller coaster ca mamă însărcinată.

     Cu toate acestea, există câteva alte plimbări la Disneyland care nu sunt potrivite pentru femeile însărcinate. Acest lucru se datorează faptului că sunt fie prea „sacadate”, fie pentru că au bare de siguranță care se apasă pe burtă și ar putea dăuna copilului nenăscut. Aceste restricții de acces nu ar trebui în niciun fel să VA strice distracția, ci să servească pentru a vă proteja pe dvs. și pe viitorul dvs. copil (vă rugăm să aveți întotdeauna în vedere acest lucru!). Ar trebui să urmăriți lista de atractii pentru Walt Disney Studios și Disneyland Park, deoarece membrii parcului sunt autorizați să vă refuze accesul la aceste atracții pentru propria siguranță și siguranța copilului nenăscut, chiar dacă ați petrecut mult timp la coadă. De asemenea, puteți arunca o privire la harta parcului, care vă arată care atractii sunt potrivite pentru dvs. și care nu. Dacă ați solicitat cardul de acces ușor, ar fi trebuit să fiți informat și despre acest lucru de către un membru al parcului.

ATRACȚII ÎN DISNEYLAND PARK CARE NU SUNT ADECVATE PENTRU PERSOANE INSARCINATE

Q Fantasyland

Blanche-Neige et les Sept Nains

Les Voyages de Pinocchio

Peter Pan’s Flight

Mad Hatter’s Tea Cups

Casey Jr. – le Petit Train du Cirque

Q Discoveryland

Star Tours

Hyperspace Mountain

Autopia

Q Adventureland

Indiana Jones et le Temple du Péril

Pirates of the Caribbean

Q Frontierland

Phantom Manor

Big Thunder Mountain

ATRACȚII ÎN PARCUL WALT DISNEY STUDIOS CARE NU SUNT ADECVATE PENTRU PERSOANE INSARCINATE

Toon Studios

Cars Race Rally

Crush’s Coaster

Les Tapis Volants – Flying Carpets over Agrabah

Toy Soldiers Parachute Drop

Slinky Dog Zigzag Spin

Ratatouille – The Adventure

RC Racer

Production Courtyard

The Twilight Zone Tower of Terror

    Restricțiile de acces pentru femeile însărcinate de la Disneyland Paris sunt foarte extinse, astfel încât la prima vedere poate părea că nu mai este nimic de făcut.  Mai ales când ați analizat lista pentru Walt Disney Studios Park, este posibil ca această impresie să se intensifice. Dar dacă il luați în considerare cu atenție, este de remarcat faptul că există câteva atracții unde vă puteți distra, indiferent dacă este vorba de o rundă pe calea ferată Disneyland sau de un vas cu aburi pe râurile Far West din Frontierland. Ca femeie însărcinată, puteți descoperi multe în diversele zone tematice, de exemplu, Fort Comstock din Frontierland sau La Cabane des Robinson, casa în copac din Adventureland, de unde vă puteți bucura de o vedere fantastică a parcului. De asemenea, este posibil să faceți o excursie cu barca în jurul lumii în atracția populară It's a Small World sau să înconjurați planetele cu micile nave spațiale Orbitron. Desigur, există multe alte atracții în cele două parcuri de distracții, pe care le puteți vizita și ca mamă însărcinată. Informați-vă în planul parcului din incintă. În plus, vă puteți bucura în siguranță de diverse spectacole în studiourile Walt Disney sau pe scenele din Parcul Disneyland, parada zilnică și, bineînțeles, spectacolul de seară de la castel. Nu trebuie uitate numeroasele locații Meet & Greet unde vă puteți întâlni personajele Disney preferate. Cumpărături la Disneyland

Numeroasele magazine, care oferă o selecție imensă de articole foarte diferite, sunt populare pentru toți vizitatorii și, desigur, pentru viitoarele mame. Desigur, puteți cumpăra, de asemenea, o mulțime de haine și accesorii pentru bebeluși, cum ar fi salopete, suzete etc

 

Solicita oferta