DISNEYLAND PARIS cu copii sub 3 ani

    Planificați o vizită la Disneyland Resort Paris cu copii mici sau sugari? Aici ați ajuns în locul potrivit pentru a afla câteva lucruri de bază care vă vor face calatoria mai ușor pentru dvs. și familia dumneavoastră.Întrucât cei responsabili de la Disney sunt mereu cu ochii pe micii lor oaspeți, parcurile și hotelurile Disney oferă o serie de servicii care vin in sprijinul parintiilor si al copiilor sub 3 ani.

 

Aici la breezevoyage.ro gasiti numeroase sfaturi și trucuri care vă vor ușura vacanta  cu copiii mici la Disneyland Paris.

    Disneyland cu copil mic, este posibil? E in regula! Chiar merge foarte bine, pentru că Disneyland Paris este un parc tematic orientat spre nevoile familiilor. Acest lucru se datorează în primul rând faptului că Walt Disney însuși s-a străduit să creeze un loc în care tinerii și bătrânii se pot distra împreună. Disneyland Paris este exemplul perfect că așa ceva este posibil într-un parc de distracții. Pentru copii sub 3 ani exista diverse spectacole și întâlniri cu personajele Disney - aici întreaga familie se poate distra, indiferent de vârstă.

Este important ca dvs., ca părinte, să vă cunoașteți copilul. Ce poate face, de ce se teme, când are nevoie de o pauză .

Este clar că nu poți sta doar o zi cu un copil mic în parcul de distracții, așa cum ai face-o poate fără copii. Ai nevoie de timp, pentru că o mulțime de lucruri se întâmplă altfel decât era de așteptat și există întotdeauna mici pauze. Deci, planificați-vă vizita, dar nu adăugați prea multe puncte in program de-a lungul unei zile. Acest lucru duce la stres și lacrimile sunt inevitabile.

   La ce vârstă are copilul meu suficient de mare pentru Disneyland Paris? Cand sunt copii cu adevărat suficient de mari pentru a experimenta magia Disney? Probabil că nu există o vârstă fixă, deoarece fiecare copil se dezvoltă diferit. Dar am spune că 3 sau 4 ani este o vârstă perfectă pentru a te distra cu adevărat la Disneyland Paris.

Apropo, copiii cu vârsta de până la 3 ani au intrare gratuită la ambele parcuri Disney, doar de la vârsta de 3 ani este necesar un bilet pentru Disneyland Paris.

SFATURI PENTRU PĂRINȚI: DISNEYLAND PARIS CU COPII MICI

Q Asigurați-vă că luați un cărucior cu dvs. dacă copilul dvs. îl folosește în continuare intens..

Q Luați pauze dese si acordati suficient timp pentru asta, pentru că sunteți în picioare toată ziua, si veți merge repede 10 kilometri poate chiar mai mult.

Q Aduceti băuturi și câteva gustări pentru copiii. Există multe restaurante, dar dacă îți place să ai la îndemână ceva pe care cei mici îl mănâncă cu siguranță, atunci ar fi bine să împachetezi câteva lucruri.

Q Dacă rezervați un hotel Disney, acordați-vă și familiei dvs. o pauză la prânz, astfel încât să rezistati seara până la spectacolul final.

Q Pregătiți întotdeauna harta parcului sau aplicația de mobil pentru a afla rapid unde se află toalete în apropiere.Fiecare toaleta are spatiu pentru mama si copil.

Q Înainte de a vizita Disneyland, obțineți brățări care pot fi etichetate. Etichetați-le cu numele copilului dvs. și numărul dvs. de telefon mobil. Dacă vă pierdeți din vedere în forfota parcurilor, un membru al distribuției vă poate contacta direct.

Q Puneți haine de schimb pentru copiii dvs. în cazul in care vremea este schimbatoare sau este necesar sa ii schimbati.

 

Solicita oferta