20px

Disney Village Paris

Cumpărături, mâncare, distracție - toate acestea sunt posibile la Disney Village. Aceaata zona de divertisment este legătura dintre zona hotelieră a Disneyland Resort Paris și cele două parcuri de distracții. La Disney Village, care este adesea numit doar Village, divertismentul este disponibil aproape oricând.Pe o suprafață de aproape 20.000 m² există numeroase magazine, restaurante, baruri și atracții care sunt deschise până seara târziu și chiar după închiderea celor două parcuri tematice.

Acest lucru face din Disney Village cel mai mare centru de divertisment din Europa, care este vizitat nu numai de oaspeții stațiunii, ci și de oaspetii din zonele înconjurătoare. Seara, mai ales la sfârșit de săptămână, strazile de la Disney Village sunt adesea foarte aglomerate. Toată lumea din Disney Village trebuie doar să se distreze, muzica buna poate fi auzită din fiecare colț, așa că te găsești repede dând din cap sau copiii tăi sar fericiți.

Restaurante diverse oferă specialitati culinare, astfel încât fiecare turist să fie satisfăcut. Există, de asemenea, numeroase evenimente în aer liber pe scene pe tot parcursul anului. Barul sportiv este un adevărat magnet al vizitatorilor pentru evenimente sportive majore.De asemenea grădina mică din fața Castelului Regelui Ludwig este un loc minunat.

Dacă îți place să faci cumpărături, Disney Village este și locul potrivit pentru tine. Diferitele magazine oferă suvenirurile disponibile în parcuri. Deci, dacă nu aveți timp pentru cumpărături în timpul zilei, puteți face acest lucru seara la Disney Village.

De aici puteti sa cumpărați un bilet pentru balonul PanoraMagique. De la o înălțime de aproximativ 100 de metri, aveți o vedere impresionantă asupra întregului Disneyland Paris și a împrejurimilor sale.

Solicita oferta