Packages title Packages subtitle
City Break title City Break subtitle
Rezerva o vacanta in Delta Dunarii
Flight title Flight subtitle
Activities title Activities subtitle
Transfers title Transfers subtitle
Destinatie
Data plecare
Data intoarcere

Plateste cu Vouchere de Vacanta Electronice

Ce sunt voucherele de vacanta electronice?

Cardurile de vacanta, numite și vouchere de vacanta electronice, au forma de card bancar, cu care poti cumpara diferite servicii turistice (cazare, masa, programe) in ROMANIA, pentru tine si familia ta.

 

Care sunt tichetele și cardurile de vacanță acceptate de Breeze Voyage?

Acceptam toate tipurile de carduri de vacanta emise in Romania: Sodexo, Up și Edenred.

 

Pana cand sunt valabile voucherele de vacanta?

Sunt valabile timp de un an, de la data emiterii. Este important, sa fie validate in perioada de valabilitate!

 

Cum platesc cu card de vacanta catre Breeze Voyage?

Achitarea sumei este posibila online. 

Pentru o plata reusita, cardul trebuie activat! Activarea se face din aplicatia cardului sau sunand la firma emitenta!

Delta Dunarii

Cazare recomandata de BreezeVoyage.ro

   Apele Dunării, care se varsă în Marea Neagră, formează cea mai mare și mai bine conservată deltă a Europei. Delta Dunării găzduiește peste 300 de specii de păsări, precum și 45 de specii de pești de apă dulce în numeroasele sale lacuri și mlaștini.Cuprinsa intre cele trei brate – Chilia, Sulina si Sfantul Gheorghe – Delta Dunarii reprezinta o adevarata atractie pentru turistii din toata lumea. Veniti pentru frumusete si unicitate, multi se indragostesc de peisajele superbe, dar si de gustoasele preparate din peste.

Ce preparate să nu ratezi în Delta Dunării

    Turistii care viziteaza aceasta regiune Delta Dunarii isi vor aminti mult timp de delicioasa mancare traditional dobrogeana. Va prezentăm câteva preparate care încântă turiștii de fiecare dată  si pe care le recomandam sa le incercati atunci cand ajungeti in Delta Dunarii:

-Bors de peste,Storceagul de sturion sau somn,Scordoleaua,Ghisman,Plachie de peste, Malasolca(mâncare tradițională pescărească din pește sărat),musaca dobrogeana,Suberek,tochitura dobrogeana,placinta dobrogeana,pahleopka (ciorbă de cartofi), lipioschi (lipii), vareniki (colţunaşi), blinî (clătite cu urdă sau brânză), Kașnik sau Pșovnik (Budincă de orez),priazhenie (gogoşi umplute),Scrumbie umplute cu verdeturi, Vareniki (Colțunași cu brânză),Diferite preparate din peste(zacusca de peste,chiftelute de peste,stiuca umpluta)

Ce vizitam in Delta Dunarii?

Padurea Letea- Pădurea Letea, aflată pe teritoriul administrativ al comunei C.A. Rosetti, este cea mai veche rezervaţie naturală din ţara noastră, fiind declarată arie naturală protejată în anul 1938. Pădurea Letea este considerată mica junglă a Deltei.Padurea Letea atrage un numar mare de turisti iubitori de cabaline, aceasta gazduind aproximativ 2.500 de cai salbatici.

Pădurea Caraorman-se întinde pe o suprafață de 3000ha, situată în centrul grindului Caraorman, la sud de Brațul Sulina printre dunele de nisip, pe un teren nisipos de origine marină s-a dezvoltat o pădure de stejari (de peste 30m înălțime), cu ramuri impunătoare și vegetația bogată fac o umbră atât de deasă încât există locuri foarte întunecoase, care au dat numele pădurii (Pădurea Neagră), care prin prezența unei specii de liane și a altor plante agățătoare conferă acestei păduri un aspect subtropical.

Gura Portiţei- Gura Portiței este situată pe o fâșie îngustă de nisip, între Marea Neagră și limanul Golovița, din Delta Dunării, făcând parte din comuna Jurilovca.Inițial sat pescăresc și cherhana, Gura Portiței (Portița) este cunoscută astăzi ca una dintre cele mai retrase (și încă relativ liniștite) destinații turistice de pe litoralul românesc, o alternativă pentru Vama Veche, devenită aglomerată în ultimii ani. Accesul se face de regulă cu vaporașul, de la Jurilovca, Tulcea, cu autovehicule speciale se poate ajunge și pe drumul de coastă, fie de la Vadu, Constanța, pe la Periboina, fie de la Sfântu Gheorghe, Tulcea.

Grindul Chituc- Grindul Chituc ( 2300 ha ): Zona Chituc este situata in extremitatea sudica a rezervatiei si este formata dintr-o aglomerare de lacuri mici importante pentru migratia si iernatul pasarilor. Vegetatia este caracteristica zonelor litorale si adaposteste soparla de nispuri (Eremias arguta deserti) care este prezenta aici in numar mare. Aceasta zona este singura in care se mai poate intalni sacalul.

Sulina-Locul unde marea îmbrăţişează Dunărea. Dacă ajungeţi în Sulina, cel mai estic tărâm al ţării , nu rataţi o excursie până la vărsarea Dunării în mare.

Cazare in Delta Dunarii:

Va recomandam doar unitati de cazare selectate atent, in care turistii nostri au fost multumiti de serviciile primite ,dar si unitati de cazare vizitate de catre BreezeVoyage.

Cu www.breezevoyage.ro gasesti oferte la cele mai bune hoteluri si pensiuni din Delta Dunării, România!Nu este nevoie decat sa verificati motorul nostru de cautare vacante sau puteti solicita oferte personalizate  pe email rezervari@breezevoyage.ro

Solicita oferta