Packages title Packages subtitle
City Break title City Break subtitle
Rezerva o vacanta in Delta Dunarii
Flight title Flight subtitle
Activities title Activities subtitle
Transfers title Transfers subtitle

Plateste cu Vouchere de Vacanta Electronice

Ce sunt voucherele de vacanta electronice?

Cardurile de vacanta, numite și vouchere de vacanta electronice, au forma de card bancar, cu care poti cumpara diferite servicii turistice (cazare, masa, programe) in ROMANIA, pentru tine si familia ta.

 

Care sunt tichetele și cardurile de vacanță acceptate de Breeze Voyage?

Acceptam toate tipurile de carduri de vacanta emise in Romania: Sodexo, Up și Edenred.

 

Pana cand sunt valabile voucherele de vacanta?

Sunt valabile timp de un an, de la data emiterii. Este important, sa fie validate in perioada de valabilitate!

 

Cum platesc cu card de vacanta catre Breeze Voyage?

Achitarea sumei este posibila online. 

Pentru o plata reusita, cardul trebuie activat! Activarea se face din aplicatia cardului sau sunand la firma emitenta!

Delta Dunarii

Cazare recomandata de BreezeVoyage.ro

Cine este BreezeVoyage.ro?

 BreezeVoyage.ro este o agentie de turism ce opereaza prin intermediul platformei de rezervari online : www.breezevoyage.ro. Platforma contine peste 300.000 de hoteluri si oferte accesibile atat din Romania cat si din strainatate.Prin intermediul platformei www.breezevoyage.ro puteti afla informatii complete despre hotel, despre destinatia de vacanta sau despre obiectivele turistice din zona. Platforma ofera informatii complete privind costurile hotelului,pachetului turistic si permite rezervarea si achitarea acestuia chiar in site.

Prin parteneriatele solide in tara si in strainatate si know-how-ul dobandit asiguram clientilor nostri inalta calitate a serviciilor de calatorie, diversitatea destinatiilor si serviciilor oferite, siguranta  calatoriei si un raport corespunzator pret calitate pentru fiecare tip de serviciu!Echipa BreezeVoyage direct sau prin parteneri vegheaza, cu ajutorul Call Center-ului, asupra fiecarui sejur, astfel incat dumneavoastra sa va simti bine si sa va intoarceti  relaxat si incarcat doar cu experiente si amintiri unice.

Echipa BreezeVoyage.ro

Ce vizitam in Delta Dunarii?

Padurea Letea- Pădurea Letea, aflată pe teritoriul administrativ al comunei C.A. Rosetti, este cea mai veche rezervaţie naturală din ţara noastră, fiind declarată arie naturală protejată în anul 1938. Pădurea Letea este considerată mica junglă a Deltei.Padurea Letea atrage un numar mare de turisti iubitori de cabaline, aceasta gazduind aproximativ 2.500 de cai salbatici.

Pădurea Caraorman-se întinde pe o suprafață de 3000ha, situată în centrul grindului Caraorman, la sud de Brațul Sulina printre dunele de nisip, pe un teren nisipos de origine marină s-a dezvoltat o pădure de stejari (de peste 30m înălțime), cu ramuri impunătoare și vegetația bogată fac o umbră atât de deasă încât există locuri foarte întunecoase, care au dat numele pădurii (Pădurea Neagră), care prin prezența unei specii de liane și a altor plante agățătoare conferă acestei păduri un aspect subtropical.

Gura Portiţei- Gura Portiței este situată pe o fâșie îngustă de nisip, între Marea Neagră și limanul Golovița, din Delta Dunării, făcând parte din comuna Jurilovca.Inițial sat pescăresc și cherhana, Gura Portiței (Portița) este cunoscută astăzi ca una dintre cele mai retrase (și încă relativ liniștite) destinații turistice de pe litoralul românesc, o alternativă pentru Vama Veche, devenită aglomerată în ultimii ani. Accesul se face de regulă cu vaporașul, de la Jurilovca, Tulcea, cu autovehicule speciale se poate ajunge și pe drumul de coastă, fie de la Vadu, Constanța, pe la Periboina, fie de la Sfântu Gheorghe, Tulcea.

 

Grindul Chituc- Grindul Chituc ( 2300 ha ): Zona Chituc este situata in extremitatea sudica a rezervatiei si este formata dintr-o aglomerare de lacuri mici importante pentru migratia si iernatul pasarilor. Vegetatia este caracteristica zonelor litorale si adaposteste soparla de nispuri (Eremias arguta deserti) care este prezenta aici in numar mare. Aceasta zona este singura in care se mai poate intalni sacalul.

Sulina-Locul unde marea îmbrăţişează Dunărea. Dacă ajungeţi în Sulina, cel mai estic tărâm al ţării n, nu rataţi o excursie până la vărsarea Dunării în mare.

Despre Delta Dunarii

Apele Dunării, care se varsă în Marea Neagră, formează cea mai mare și mai bine conservată deltă a Europei. Delta Dunării găzduiește peste 300 de specii de păsări, precum și 45 de specii de pești de apă dulce în numeroasele sale lacuri și mlaștini.Cuprinsa intre cele trei brate – Chilia, Sulina si Sfantul Gheorghe – Delta Dunarii reprezinta o adevarata atractie pentru turistii din toata lumea. Veniti pentru frumusete si unicitate, multi se indragostesc de peisajele superbe, dar si de gustoasele preparate din peste.

Cazare in Delta Dunarii?

Va recomandam doar unitati de cazare selectate atent, in care turistii nostri au fost multumiti de serviciile primite ,dar si unitati de cazare vizitate de catre BreezeVoyage.

Cu www.breezevoyage.ro gasesti oferte la cele mai bune hoteluri si pensiuni din Delta Dunării, România!Nu este nevoie decat sa verificati motorul nostru de cautare vacante sau puteti solicita oferte personalizate  pe email rezervari@breezevoyage.ro

 

 

Ce preparate să nu ratezi în Delta Dunării

Turistii care viziteaza aceasta regiune Delta Dunarii isi vor aminti mult timp de delicioasa mancare traditional dobrogeana. Va prezentăm câteva preparate care încântă turiștii de fiecare dată  si pe care le recomandam sa le incercati atunci cand ajungeti in Delta Dunarii:

-Bors de peste,Storceagul de sturion sau somn,Scordoleaua,Ghisman,Plachie de peste, Malasolca(mâncare tradițională pescărească din pește sărat),musaca dobrogeana,Suberek,tochitura dobrogeana,placinta dobrogeana,pahleopka (ciorbă de cartofi), lipioschi (lipii), vareniki (colţunaşi), blinî (clătite cu urdă sau brânză), Kașnik sau Pșovnik (Budincă de orez),priazhenie (gogoşi umplute),Scrumbie umplute cu verdeturi, Vareniki (Colțunași cu brânză),Diferite preparate din peste(zacusca de peste,chiftelute de peste,stiuca umpluta)

Edificii istorice Delta Dunarii

-Cetatea Orgame- Cetatea, situată la 6 km est de satul Jurilovca, pe malul Lacului Razim (Capul Doloşman), este prima aşezare de pe teritoriul României menţionată într-un izvor antic (Hekataios din Milet, sec.VI a.Chr.). Cercetările arheologice, începute încă din anul 1926, au documentat aici o locuire de tip urban – neîntreruptă,  din sec. VII a.Chr. până în sec. VII p.Chr.

-Cetatea Halmyris- Situl arheologic este situat la 2,5 km est de satul Murighiol. Cercetările arheologice au scos la iveală o puternică cetate romană întemeiată într-o zonă cu urme de locuire din sec. VI-V şi IV /III - II/ I a.Chr.Cetatea a cunoscut mai multe etape în evoluţia sa istorică: fortificaţie romană de pământ (sfârşit sec.I p.Chr.); castru de piatră - sediu al unor unităţi militare şi staţie a flotei dunărene Classis Flavia Moesica (sec.II - sfârşit sec.III p.Chr.); fortificaţie romană târzie (sfârşit sec.III-început sec. VII p.Chr.)

Cetatea Noviodunum -Ridicată de romani la începutul sec. I p.Chr. pe o veche aşezare getică, cetatea a avut, în timp, un rol militar şi comercial aparte: bază a flotei romane de la Dunărea de Jos (Classis Flavia Moesica), sediu militar, municipium în vremea Severilor. Distrusă la mijlocul sec. III, cetatea a fost refăcută în vremea împăraţilor Aurelianus şi Probus, redevenind sediu al flotei dunărene şi bază militară în sec.IV. Din perioadele romană

Cetatea Salsovia (comuna Mahmudia)- este amplasată pe malul Dunării, într-o zonă cu locuire din epocile bronzului şi elenistică. În absenţa unor cercetări arheologice sistematice informaţiile despre istoria cetăţii sunt destul de disparate. Diploma militară din vremea lui Nerva,  cel mai vechi document epigrafic cunoscut până în prezent  de la Salsovia, indică prezenţa unei unităţi de cavalerie în cetate.

Cazematele construite in anul 1950 de la Sfantul Gheorghe

Muzeul Satului din Sfantul Gheorghe

Farul Comisiei Europene a Dunarii de Jos- Farul, construit în la începutul sec. XIX de către autorităţile otomane - în apropierea, la vremea respectivă, a punctului de vărsare a Dunării în Mare, preluat ulterior de către Comisiunea Europeană a Dunării în 1879, se află astăzi la 1,5 km de ţărmul mării.

Mausoleul Sarî Saltuk Baba Dede, Babadag- Mausoleul Sarî Saltuk Baba Dede, Babadag. Sarî Saltuk Baba Dede, personaj legendar, este prezumtivul conducător al celor 10000 de familii de  turci selgiukizi  care au venit în Dobrogea în două valuri succesive, în 1263 şi 1278, fondând oraşul Babadag – care îi poartă numele; a condus comunitatea pâna la moartea sa, în 1304. În anul 1484 sultanul Bayazid al II-lea Veli, aflat în acea campanie militară împotriva lui Ştefan cel Mare care va aduce Imperiului Otoman stapânirea asupra Chiliei şi Cetăţii Albe, comanda ridicarea acestui mausoleu

Solicita oferta