Cum ajungi in Disneyland Paris?

 

Te-ai decis ca urmatoarea ta vacanta perfecta sa fie la Disneyland Paris? Gasesti aici toate ce ai nevoie pentru o vacanta de vis.

Transport Bucuresti-Paris Disneyland-Bucuresti

Companiile care zboara spre Paris:

Q Tarom-aeroport Paris Charlles de Gaulle

Q Air France-aeroportul Paris Charlles de Gaulle

Q Wizz Air-aeroport Paris Beauvais

Q Blue Air

BreezeVoyage poate asigura intregul pachet (bilete avion+cazare+bilete intrare parc)pentru vacanta familiei la Disneyland Paris sau puteti verifica lista de hoteluri aici.

 Odata ce a-ti ajuns cu avionul pe unul din cele 3 aeroporturi ale Parisului aveti urmatoarele variante de transfer spre Disneyland:

Q Aeroport Charles de Gaulle

TGV Aeroport-Marne-La-Vallee Cessy(1 singur statie).Pret bilet 48 euro/persoana. Biletele le puteti lua fie online sau de la automatele galbene din gara. Poate nu este cea mai ieftina varianta, dar este sigur cea mai rapida si directa.

Magical Shuttlebus -autobuz oficiale de transfer puse la dispozitie de parcul Disney. Magic ShuttleBus va face mai multe opriri pe traseu la hotelurile Disney pentru a lasa pasagerii. Circula din aeroportul Charles de Gaulle spre Disneyland in intervalul 9.20-20.00 iar din Disneyland catre aeroport intre orele 6.30-19.15. Un bilet costa 23 euro/adult/sens si 10 euro copil (2-12 ani)/sens.

Tren RER linia B3 care porneste din aeroportul Charles de Gaulle spre Paris pana la statia Chatelet Les Halles. Din statia Chatelet Les Halles va urcati in RER A4 pana la capat de linie unde este parcul Disney, Marne la Vallée. Biletele costa 7.6 euro/sens/adult si 3.8 euro/sens/copil <9 ani pentru RER A.

 Harta RER aici

Q Aeroport Paris Beauvais

Terravision Bus detalii aici

Navettes Paris detalii aici

  Disneyland este situat la aprox 40 km de Paris in oraselul Marne-la-Valle. Gara este situata la doar două minute de mers pe jos până la intrarea în Disneyland!In cazul in care sunteti cazat la unul dintre hotelurile puse la dispozitie de BreezeVoyage(hotel cu shuttle bus) puteti sa urcati in unul din autobuze shuttle bus care va duce la hotelul rezervat.

Q Aeroport Paris Orly

Magical Shuttlebus -autobuz oficiale de transfer puse la dispozitie de parcul Disney. Magic ShuttleBus va face mai multe opriri pe traseu la hotelurile Disney pentru a lasa pasagerii. Pret bilet 23 euro/adult/sens si 10 euro copil (2-12 ani)/sens.Din aeroport se poate lua un tren pana la statia Antony(Nu exista RER din aeroportul Orly).Din statia Antony- RER linia B pana la statia Chatelet Les Halles. Din statia Chatelet Les Halles va urcati in RER A4 pana la capat de linie unde este parcul Disney, Marne la Vallée. Biletele costa 7.6 euro/sens/adult si 3.8 euro/sens/copil <9 ani pentru RER A.

 Q Abonamente de transport

 In cazul in care doriti sa vizitati si Paris puteti face chiar abonamente de transport . Un abonament pentru o zi pentru zonele 1-5(cuprinde zona Disneyland Paris) costa 25.25 euro si 12.60 euro/copil sub 12 ani. Info aici

 

Solicita oferta