Înainte de a vizita Disneyland Paris, gândiți-vă la cel mai bun moment pentru a călători. Când este posibil un sejur fara prea multa aglomeratie?

   Desigur, toată lumea vrea să experimenteze magia Disney în timpul vacanțelor de vară sau de Crăciun. Dar există și alte date în care o vacanță la Disneyland este foarte distractivă, mai ales că nu este la fel de aglomerată ca în sărbătorile legale sau în timpul vacanțelor școlare. Dacă sunteți puțin flexibil atunci când vine vorba de programare, ar trebui să vă gândiți să vă planificați vacanta in afara sezonului de varf. În acest fel, evitați mulțimile mari și cozile lungi. Cele mai puțin aglomerate perioade ale anului pentru a vizita Disneyland Paris este toamna (septembrie până în noiembrie). Dacă aveti posibilitatea, să mergeti in cursul saptamanii la Disneyland Paris biletele sunt de obicei mai ieftine, iar parcurile sunt mult mai puțin aglomerate!

Nu uitati !!!Disneyland este singura atracție din Paris care este deschisă 365 de zile pe an!Recomandarea noastra este pentru minim 3 zile la Disneyland Paris.

Q Incercati sa evitati perioada vacanțelor școlare !

Anul nou-1 ianuarie

Sarbatori Pascale-Vinerea Mare,Duminica si Luni in primele 2 zile de Paste

Ziua Munci-1 Mai

Ziua Victoriei-8 Mai 

Inaltarea Domnului-Ziua 39 dupa sarbatorile Pascale.

Rusaliile-Ziua 49 dupa Sarbatorile Pascale.Duminica si Luni.

Ziua Nationala-14 iulie

Adormirea Maici Domnului-15 august

Sarbatoarea Tuturor Sfintilor-1 noiembrie

Armistițiul de la Compiègne-11 noiembrie

Craciunul-25,26 decembrie

 

 

 

Solicita oferta